Verzekerings- en financieel belangrijke

Barney School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Verzekerings- en financieel belangrijke

Barney School of Business

De gecombineerde verzekeringen en financiën belangrijke biedt de mogelijkheid om een ​​algemene kennis van elke discipline, alsmede gespecialiseerde theorie en praktijk op deze gebieden met elkaar verbonden te verwerven. Het curriculum wil capaciteiten, perspectieven en vaardigheden van studenten die zich voorbereiden voor een loopbaan in verzekeringen en financiën, ook op het gebied van risicomanagement uit te breiden. Deze belangrijke vertegenwoordigt een segment van de individuele undergraduate verzekerings- en financieel programma, de vorming van een samenhangende interdisciplinaire programma van de studie. Terwijl verzaken sommige specialisatie in een veld, de student krijgt een aanzienlijke blootstelling aan twee gespecialiseerde gebieden van de bedrijfskunde.

Barney is gerangschikt nr 2 in Insurance Company Verhuren van Recente Grads

De Barney School is tweede van alle Amerikaanse hogescholen en universiteiten in de verzekeraar verhuren van 2012-13 afgestudeerden van undergraduate risicomanagement en verzekeringen programma's. De ranglijst werd gemeld door bedrijf Verzekeringen tijdschrift in de sectie "Top Amerikaanse College Risk Management en Assurantiewezen Undergraduate Programs" van zijn gedrukte editie december.

Barney is in de top 18 scholen in de VS.

De Barney School verzekering programma is beoordeeld door Risk Management Magazine en behoorde tot de top 18 scholen in het land.

Het tijdschrift gekeken naar het aantal afgestudeerden en andere criteria om te komen met de lijst. Het artikel noemt Barney die is bekroond van de Spencer Education Foundation "Risk Manager in Residentie" subsidie ​​voor meer dan een decennium.

Gamma Iota Sigma

Gamma Iota Sigma is een nationale broederschap dat de professionele ontwikkeling en de voorbereiding van haar leden voor hoogwaardige werkgelegenheid in risicobeheer, verzekeringen, en de actuariële wetenschap bevordert. De organisatie bevordert ook de sociale interactie tussen de leden en biedt mogelijkheden om professionele contacten op te bouwen.

Junior en Senior Years

  • Investment Analysis
  • Investment Management
  • International Finance
  • Stage

En drie van de volgende vijf gangen:

  • Sociale verzekering
  • Fundamentals of Life Insurance
  • Property en Casualty Insurance
  • Fundamentals of Employee Benefits
  • Corporate Risk Management
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Hartford, Connecticut
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates