Victoria University Bachelor of Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Bachelor of Business Programme van de Victoria University (VU) bij Sunway biedt zakelijke studenten een gerichte leerervaring die meerwaarde biedt dan discipline en technische kennis, en professionele en persoonlijke kenmerken cultiveert en ontwikkelt die zeer worden gewaardeerd door werkgevers.

Het programma dat is opgericht op het Sunway College in 1994, biedt vandaag de volgende graadopties:

Victoria University Bachelor of Business opties:

 • 3 0 Bachelor of Business-programma
 • 2 1 Bachelor of Business-programma
 • 1 2 Bachelor of Business-programma

Het Bachelor of Business twinning-programma met Victoria University biedt studenten ook de mogelijkheid en flexibiliteit om verschillende opties voor Majors en Minors te kiezen, waaronder:

 • boekhouding,
 • bank
 • Internationale handel,
 • marketing,
 • Beheer
 • Bevoorradingsketen

Deze graad wordt aangeboden als een enkele major met minor studies of dubbele major en kan volledig worden afgerond in Sunway College, Maleisië. Studenten hebben ook de mogelijkheid om over te stappen naar Victoria University, Melbourne om hun diploma in Australië te behalen.

Indrukwekkende trackrecord

Sinds de oprichting van de Bachelor of Business aan de Victoria University (VU) in Sunway in 1994, hebben duizenden lokale en internationale studenten de hallen doorlopen om hun diploma te halen, vestigen zich in veelbelovende carrières wereldwijd of blijven postuniversitaire kwalificaties volgen aan universiteiten over de hele wereld .

Studenten van Sunway behalen consequent een hoger gemiddelde cijfer dan hun Australische leeftijdsgenoten en behalen vaak een toppositie in de examens op alle campussen in Australië. Een getuigenis van de toewijding en kwaliteit van lesgeven door Sunway-docenten in het VU-programma

Lokale en internationale accreditatie

De VU Bachelor of Business degree is goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs (MOE), volledig geaccrediteerd door het Malaysian Qualifications Agency (MQA) en gecontroleerd door het Australian Tertiary Education Quality Standards Agency (TEQSA).

De VU Bachelor of Business (in Marketing) ontving accreditatie van het Australian Marketing Institute in 2012 en leverde een onafhankelijke verificatie van de status en kwaliteit op, waarmee de cursus werd erkend als zijnde in overeenstemming met de vereisten voor cursusinhoud. De accreditatie wordt uitgebreid naar de offshore partners van VU op Sunway in Maleisië.

Identiek leerplan en authentieke Australische ervaring

Het curriculum bij VU - Sunway is identiek aan dat in Melbourne, Australië. De syllabi, opdrachten, tests en examens worden afgenomen door de VU en zorgen voor een echte Australische universitaire opleiding. Alle tests en onderzoeken worden dezelfde dag en op hetzelfde moment uitgevoerd als VU, Melbourne. De academische transcripties en certificaten worden uitgegeven door de VU.

Met zekerheid over een echte Australische leerervaring, bezoeken academische stafleden van de VU Sunway en bieden ze academische counseling aan studenten.

Flexibiliteit en mobiliteit

Studenten hebben de flexibiliteit en mobiliteit om op elk moment van hun studie te kiezen voor overstap naar de VU in Australië. Onder voorbehoud van goedkeuring kunnen VU-studenten bij Sunway ook een semester in de VU Melbourne voltooien via het studentenuitwisselingsprogramma zonder het veel hogere Australische collegegeld te betalen.

Studenten die hun eerstejaarsstudies afronden om aan alle specifieke voorwaarden te voldoen, kunnen er ook voor kiezen om over te stappen naar universiteiten in Australië en Nieuw-Zeeland.

Stages en werkgelegenheidsvoorbereidingen

Studenten worden sterk aangemoedigd om stages te doen, voorafgaand aan hun afstuderen. Het VU-programma helpt bij het faciliteren van tweede- en derdejaarsstudenten bij plaatsing bij de accountantskantoren 'Big 5' en andere bedrijven.

Enkele belangrijke opties

 • Accounting
 • Bankieren en financiën
 • Financieel risicobeheer
 • afzet
 • Internationale handel
 • Management en innovatie
 • Supply Chain en logistiek management

Double Major-opties

 • Accounting / Banking en financiën
 • Financieel risicobeheer / bankieren en financieren
 • Marketing / internationale handel
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For almost 30 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and ... Lees meer

For almost 30 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and an exceptionally diverse range of programmes any global educational powerhouse would be proud of. Lees Minder