Vijf jaar Cursus in Herstellen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze cursus wordt gegeven in de Italiaanse taal.

De betekenis die wordt toegeschreven aan de definities van " restauratie " en " conservering " is in de loop van de eeuwen veranderd en is onderhevig aan voortdurende veranderingen ten opzichte van "de evolutie van het denken over het onderwerp van instandhouding en zijn complexe relaties met artistieke, sociale, filosofische en historische .

De Aldo Galli Academie voor Schone Kunsten heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van restauratie van cultureel erfgoed.

De publieke en private klanten die ons talloze restauraties hebben toevertrouwd, hebben ons in staat gesteld onze studenten 'on the job' te leren. De studenten nemen actief deel aan elke restauratie en ontwikkelen technische expertise op verschillende gebieden en gebruiken de nieuwste, actuele wetenschappelijke methoden.

Het nauwe interdisciplinaire karakter van de materialen hielp de studenten om een mentaliteit op te bouwen, in staat om de complexiteit van het behoud van kunstwerken te begrijpen in een land als Italië, waar de wijdverspreide verspreiding van het artistieke erfgoed een van de weinige echt duurzame uitdagingen voor de toekomst vertegenwoordigt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Universally acknowledged for its great quality in manufacturing textiles – especially silk — this lakefront city was the epicentre of last century artistic and architectural avantgardes. A cultural in ... Lees meer

Universally acknowledged for its great quality in manufacturing textiles – especially silk — this lakefront city was the epicentre of last century artistic and architectural avantgardes. A cultural institution that is the pride of this city and one of Italy finest schools of restoration, the Galli Academy joined the IED Group in 2009. Lees Minder