Vrijgezel in bioscoop en tv

Istanbul Sehir University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Vrijgezel in bioscoop en tv

Istanbul Sehir University

als Afdeling Bioscoop en Televisie Bij İstanbul Şehir University, zien we de media vanuit een groot perspectief, als een sociaal instrument en kunstvorm dat technologisch en industrieel is. Onze ambitie is dat onze studenten zo snel mogelijk met ons afstuderen en bij ons aansluiten bij jonge collega's met voldoende wetenschappelijke en professionele activa. Zowel in Turkije als in de landen van de regio neemt de behoefte aan gekwalificeerd communicatiepersoneel toenemend toe.

Er is een speciale behoefte aan generaties die bekend zijn met wereldbioscoop, met geavanceerde visuele en numerieke geletterdheid, die over intellectuele diepte en technische vaardigheden beschikken en op de hoogte zijn van de werking van zowel nationale als transnationale cinema- en tv-industrieën. Na afstuderen van onze afdeling zullen er veel professionals zijn die willen werken met onze studenten als producent, directeur, schrijver, criticus, copywriter, curator, onderzoeker, reporter, redacteur, tv-programmeur, nieuwe mediaspecialist en visuele communicatie ontwerper.

Bij het Departement Bioscoop en Televisie van İstanbul Şehir University bieden wij een opleiding aan die aansluit bij het dynamische en kritieke karakter van de media wereld en wordt zowel theoretisch als praktisch gewerkt. De onderzoeksgebieden van onze academische medewerkers weerspiegelen een curriculumvariatie zonder precedent in Turkije, waaronder antropologie, nieuwe media, culturele studies, modernistische sociologie, bioscoopgeschiedenis en esthetiek, televisiesociologie.

Tijdens hun studie aan onze afdeling zullen de leerlingen ervaring opdoen in studio's en workshops die de nieuwste technologieën van de media- en communicatiewerelden bezighouden en de kans krijgen om vertrouwd te raken met de mediasector, terwijl ze een kritische aanpak verwerven.

CTV leeruitkomsten:

 • Afgestudeerden krijgen kritieke perspectieven en benodigde vaardigheden om bewegende beelden te begrijpen, interpreteren en gebruiken.
 • Afgestudeerden kunnen de interdisciplinaire aard van het gebied van Bioscoop en Televisie begrijpen in relatie tot de sociologie, de antropologie, de filosofie, de geschiedenis en de literatuur en deze discipline als een vakgebied in de maatschappijwetenschappen stellen.
 • Afgestudeerden kunnen het gebied van Bioscoop en Televisie niet alleen analyseren en kritiseren, maar ook als kunst en entertainment, maar ook als culturele en sociale verschijnselen.
 • Afgestudeerden kunnen de historische vooruitgang van de bewegende beelden niet alleen beoordelen binnen de mainstream historiografie maar ook in revisionistische perspectieven.
 • Afgestudeerden kunnen verschillende percepties, interpretaties en gebruik van de bewegende beelden in verschillende delen van de wereld onderscheiden en vergelijken.
 • Afgestudeerden kunnen basale theoretische concepten en filosofische benaderingen in de filmteorie evalueren en kritiseren.
 • Afgestudeerden kunnen bewegende beelden als teksten lezen en kritisch analyseren.
 • Afgestudeerden kunnen de middelen van massacommunicatie beoordelen als sociologische en politieke manipulatie-instrumenten.
 • Afgestudeerden zullen in staat zijn om diepgaande kennis te geven van de historische vooruitgang bij het verplaatsen van beelden in Turkije in vergelijking met andere delen van de wereld.
 • Afgestudeerden kunnen theoretische kennis combineren met de principes van bioscoop- en televisieproductie met de praktijk.
 • Afgestudeerden zullen passende technische vaardigheden ontwikkelen om nieuwe technologieën in bioscoop en televisie aan te zetten.
 • Afgestudeerden kunnen technische vaardigheden ontwikkelen in combinatie met de basis theoretische concepten.
 • Afgestudeerden kunnen direct bijdragen aan de verschillende fasen in creatief denken en productie.
 • Afgestudeerden kunnen de dynamiek van de media-industrie in Turkije begrijpen en beheren.
 • Afgestudeerden zullen op de hoogte zijn van de modernste kennis voor productie-, distributie- en consumptieprocessen in een digitale omgeving.
 • Afgestudeerden krijgen kritische geletterdheid voor het beheer van de huidige media-producerende entiteiten, evenals uitdagingen rond het exploiteren van een commerciële, winstgevende entiteit, terwijl ook het publiek belang heeft.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan