Read the Official Description

WSB UNIVERSITY IN TORUŃ

  • onderwezen in het Engels
  • full time
  • deeltijd

Eerste cyclus opleidingen

De WSB-universiteit in Torun voert programma's uit van de eerste cyclus die het bachelor- of ingenieursdiploma aanbieden. Alle beschikbare programma's zijn ontworpen om u een waardevolle professionele kwalificatie te bieden en u uit te rusten met zoveel mogelijk relevante vaardigheden.

Bacheloropleidingen duren 3 jaar (6 semesters). Het programma wordt afgesloten met een proefschriftverdediging en de toekenning van een bachelordiploma.

Programma beschrijving

Het interdisciplinaire karakter van dit veld komt tot uiting in het brede scala aan onderwerpen die essentieel zijn voor het runnen van uw eigen bedrijf of voor het bezetten van leidinggevende posities op verschillende niveaus van de hiërarchie in de organisatie. Projectmanagement, human resources management, marketing en public relations zijn slechts enkele van de gebieden die besproken zijn tijdens het studeren van Management aan de WSB University in Torun. Je zult kennis, vaardigheden en competenties verwerven die worden gebruikt ongeacht de omvang en mate van internationalisering van een organisatie.

Op het gebied van studies bieden we internationale studenten de specialisatie International Business aan, die de volgende onderwerpen omvat:

een. Zakelijke communicatie
b. Klantgedrag
c. Internationale logistiek
d. Internationale financiën
e. Internationaal recht
f. Ondernemingsbestuur

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by WSB Torun »

Last updated December 8, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
1,750 EUR
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019