Waterbeheer, Bachelor In De Waterhuishouding

HZ University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Waterbeheer, Bachelor In De Waterhuishouding

HZ University of Applied Sciences

Waterstaat, Bachelor in de Waterstaat

De Nederlanders hebben meer dan duizend jaar ervaring in het waterbeheer. Met het oog op de groeiende vraag van water van hoge kwaliteit voor de natuur, consumptie, landbouw en industrie te ontmoeten, nieuwe oplossingen moeten worden ontwikkeld, rekening houdend met het balanceren van alle verschillende betrokken belangen. Samenwerking op internationaal niveau is cruciaal voor de belangen van miljoenen van de mensen, om overstromingen te voorkomen en te beschermen of te verbeteren ecologisch waardevolle gebieden, zoals wetlands. Het is onmiskenbaar belangrijk om het waterbeheer te studeren in een internationale context. Water Management programma van HZ Hogeschool biedt deze mogelijkheid.HZ University of Applied Sciences is een van de beste instituten waar je kunt specialiseren in Water Management.HZ Water Management programma gelederen op de 2e plaats op het gebied van milieu en de natuur van de bachelors van de hogescholen.

&nbsp


Accreditatie


Het systeem van accreditatie in het hoger onderwijs is bedoeld om te garanderen dat de lesprogramma's aan de hoogste normen te voldoen. Aangezien alle geaccrediteerde programma's van de hogescholen, wordt dit programma officieel erkend en is opgenomen in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO).

&nbsp


Mate


Na het succesvol behalen van Water Management programma op HZ, dan hou je de graad van Bachelor of Watermanagement (B.WM).

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Nederlanden - Vlissingen
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Vlissingen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan