Web en interaction design

Quasar Design University in Rome

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Web en interaction design

Quasar Design University in Rome

Web & Interaction Design

De drie-jarige opleiding in Interaction Design vorm multimedia-ontwerpers in de volgende gebieden:

  • Interaction design,
  • web design,
  • interface design,
  • app ontwikkeling,
  • interactieve systemen met behulp van Arduino en Touch Ontwerper,
  • video bewerking.

De cursus is uniek in Italië, is actief sinds 1991 en wordt voortdurend bijgewerkt. De cursus is erkend door MIUR als een Academische Diploma Level I.

Web & Interaction Design

Wie het is gericht op

Dit universitair niveau cursus is gericht op schoolverlaters, van alle vormen van voortgezet onderwijs, aspirant multimedia-ontwerpers die willen hun capaciteit te ontwikkelen voor expressie op basis van gestructureerde kennis en gedeelde taal, vaardigheden die essentieel zijn voor het werken met professionaliteit op een gebied dat zo complex als die van multimedia design en interactiviteit. De cursus kan ook nuttig zijn voor de specialisatie en de bijwerking van professionals die al in het gebied van communicatie te werken.

Onderwijsdoelstellingen

De doelstelling voor de Web & Interaction cursus gevolgd, is dat van de opleiding ontwerpers in staat om met betrekking op een kritische en bewuste manier om de complexe gebied van multimedia design, maar ook gespecialiseerd en actualisering van de opleiding van degenen die reeds werkzaam zijn in het gebied van communicatie.

Bekroond kwalificatie

Academische Diploma Niveau I erkend door MIUR.

creatieve jobs

De voortdurende proces van modernisering in multimedia communicatie, vanuit het perspectief van systematische interactie tussen verschillende talen en nieuwe technologieën, hebben uitgebreid naar nieuwe gebieden van de kansen op werk voor exploitanten die in staat zijn om de beheersing van de instrumenten en applicaties te combineren met de kwaliteiten van creativiteit en een effectieve methodologische aanpak van het project. In deze zeer dynamische en continu bijgewerkt context, de figuur van de Interaction Designer is van cruciaal belang, waar het complexe gebied van interactief design wordt behandeld.

Een zeer veelzijdige professional, zijn ze in staat om hun activiteiten aan te passen aan verschillende operationele behoeften en het kan uitoefenen als: web designer en web ontwikkelaar, waar het ontwerp en de ontwikkeling van content, web toepassingen en diensten nodig zijn; digital & interaction designer, variërend van de productie van digitale en interactieve inhoud van het ontwerp van applicaties voor mobiele apparaten; communication & media-ontwerpers, met inbegrip van activiteiten, variërend van multimedia communicatie naar web marketing.

De verschillende vormen van professionele activiteit kan plaatsvinden - als consultant, medewerker of freelancer - met evenementen en communicatie, reclame en marketing bureaus, bedrijven, bedrijven en professionele studio's, openbare en particuliere instanties, musea, stichtingen en galerieën, actief in binnen- en internationaal.

Partners

Derivaat, String, Teatro India, Galleria Nazionale d'Arte Moderna Roma, Provincia di Roma, Saatchi & Saatchi, Logos, Greenpeace.

Vakken

Het onderwijs cursus bestaat uit lezingen, ontwerp laboratoria en technisch-applicatieve onderwijs. De lessen vinden plaats in klaslokalen met audiovisuele ondersteuning, tekentafels en toegewijde computers, uitgerust met gespecialiseerde software. Elk onderwijs gebied, door middel van laboratoriumactiviteiten, voorziet in de klas de verschillende fasen van het werk, waarin de leden van een design team normaal gesproken zou worden betrokken, die een directe toepassing van de theoretische en technische bijdragen van de verschillende gebieden van het onderwijs.

Een reeks van intense gespecialiseerde workshops is voorzien op thema's die betrekking hebben op de specifieke gebieden van de professionele activiteit, organisch geïntegreerd met het interdisciplinair project werk, dat de leerlingen in complexe projecten die de lengte van een leer-cyclus duren betrekken. Bovendien, het onderwijs activiteit omvat studiereizen en diverse externe activiteiten en educatieve bezoeken.

cursuslocatie

De cursus "Web & Interaction Design" zal in Rome worden gehouden op Quasar Ontwerp Universiteit. Via Crescenzio 17 A Roma (RM) - 00193

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Italiƫ - Rome, Lazio
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Nov. 2019
Italiƫ - Rome, Lazio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan