Wereldwijde BBA

Algemeen

4 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Een bacheloropleiding die je voorbereidt op operationeel management met een innovatieve pedagogie die fundamentele cursussen, groepswerk en stages combineert in een internationale omgeving

 • Voor middelbare scholieren en afgestudeerden in algemene of technologische series.
 • Een 4-jarig diploma geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs
 • 4 jaar.
 • Onderwezen in het Frans en Engels of volledig Engels.
 • Saint-Etienne, Parijs, Casablanca, Shanghai.

Word de vroege maker van morgen

Beleef een internationale ervaring

Naast de multi-campus ervaring, zijn academische uitwisselingen inclusief double degree-kansen een andere manier om je internationale bekendheid tijdens je bachelor te ontwikkelen.

Profiteer van de vroege makerpedagogie

Onze infrastructuren, onze pedagogische benaderingen en onze digitale tools zijn ontworpen om collectieve intelligentie te bevorderen, uw creativiteit te stimuleren en multidisciplinariteit, hybridisatie en kruisbestuiving aan te moedigen.

Maak u klaar voor de klussen van morgen

De Global Bachelor of Business Administration wil je voorbereiden op de arbeidsmarkt van morgen. In een mondiale en digitale wereld heb je meerdere vaardigheden nodig om je aan te passen aan nieuwe verstoringen (digitalisering, kunstmatige intelligentie, enz.) In de wereldeconomie.

Excellentie, ondernemerschap, innovatie en internationaal

De Global BBA is een gecertificeerde 4-jarige "post-baccalaureaat" bachelordiploma van excellentie in management, ontworpen om "post-baccalaureaat" studenten volledig tot hun recht te laten komen. Volgens de Angelsaksische bachelordiploma's is dit 4-jarige programma compleet en ambitieus, waardoor je toegang krijgt tot gekwalificeerde banen en de beste internationale dubbele graden. Voor degenen die hoger onderwijs willen volgen, kan onze Global Bachelor in Business Administration een doorgang zijn naar enkele van de beste masterdiploma's. Onze Global BBA is meer dan de uitmuntendheid van een van de meest gerenommeerde business schools in Frankrijk en Europa. De pedagogische benadering is gebaseerd op experimenten en op openheid voor de wereld via zijn multi-campus tracks. Onze Global BBA kijkt resoluut naar operationeel management en stelt je niet alleen in staat om de basisprincipes te leren en vaardigheden te ontwikkelen die zijn afgestemd op zo'n hoog academisch niveau, maar het is vooral een middel om zelf academisch en in bedrijven op te bouwen en te creëren. Je leeromgeving wordt dus gekenmerkt door deze unieke aanpak, en maker zijn opent nieuwe horizonten.

Kernelementen

 • Een programma met meerdere campussen: Saint-Etienne - Parijs - Casablanca - Shanghai - partneruniversiteiten.
 • Solide fundamenten in zaken en management met innovatieve pedagogiek.
 • Multidisciplinair leren dankzij regionale academische partners.
 • Dubbele graden.
 • Maximaal 19 maanden stage en de mogelijkheid tot duaal leerlingwezen.
 • Hoogwaardig management en een docerende faculteit gemaakt van experts van emlyon business school .
 • Hoogwaardige loopbaanondersteuning bij een toonaangevende business school die bekend staat om zijn sterke inzetbaarheid.

Dubbele graden

Naast internationale dubbele diploma's kun je in jaar 3 ook een dubbele graad behalen, met de W-school, een school die zich toelegt op digitale inhoud en creatie, met als hoofdvak "journalistiek, documentaires en ficties".

Careers

Alle kansen bij de hand

emlyon business school worden zowel door bedrijven als door BBA-studenten erkend voor hun efficiënte ondersteuning en begeleiding. 98% van onze afgestudeerden tekent binnen 6 maanden na afstuderen een contract voor een hoogwaardige baan.

 • Om u te oriënteren en uw inzetbaarheid voor te bereiden, wordt u een volledige reeks tools, workshops, conferenties en evenementen ter beschikking gesteld. Loopbaantraining kan individuele coaching en vergaderingen met de relevante experts omvatten die klaar staan om u te helpen nadenken over uw interessegebieden, relevante kansen te identificeren, uw digitale imago onder de knie te krijgen en uzelf op de markt te brengen bij recruiters van het bedrijf.
 • Wereldwijd gerangschikt als # 34 onder business & engineering schools, # 2 Franse business school (november 2018, The Times Higher Education, de referentie samengesteld op basis van de keuzes van internationale recruiters).
 • 31.000 alumni in 121 landen, 100 correspondenten over alle continenten om u te ondersteunen bij uw internationale mobiliteit.
 • Toegang tot de online alumnidirectory, uw cv is zichtbaar voor potentiële recruiters.

Vacatures en vooruitzichten bij het afstuderen openen een breed scala aan kansen in alle activiteitensectoren, waaronder controle en financiën, marketing en communicatie, verkoop en bedrijfsontwikkeling, internationale projecten en onderhandeling, met functies als internationale bedrijfscoördinator, financieel analist, externe auditor , zaakvoerder, gebiedsmanager, marketingfunctionaris, kwaliteitsmanager, wereldwijde inkoper ...

Een alternatieve optie na uw Global BBA kan zijn om uw studie voort te zetten. emlyon business school gevarieerde aanbod van gespecialiseerde afstudeerprogramma's van emlyon business school biedt een onmiddellijke kans, terwijl je 4-jarige bachelordiploma en brede ervaring veel opleidingen aan andere topinstellingen in het buitenland binnen handbereik zullen brengen.

Toelatingsvoorwaarden

Het is mogelijk om op verschillende momenten in te stromen, vanaf het eerste, tweede of derde jaar.

Toelating tot het 1e jaar:

Voor studenten in hun laatste jaar die studeren voor hun middelbare school-certificaat, voor het IB of "National Baccalauréat", of voor een gelijkwaardig certificaat

Toelating tot het 2e jaar:

Voor studenten die momenteel het eerste jaar van de universitaire studie voltooien (te valideren met 60 ECTS-credits) of een diploma dat een jaar van succesvolle studie op een hoger niveau certificeert en wordt afgegeven door een officiële instelling voor hoger onderwijs.

Toelating tot het 3e jaar:

Voor studenten die momenteel het 2de jaar van de universitaire studie voltooien (te valideren met 120 ECTS-studiepunten) of een diploma dat twee jaar succesvolle studie op een hoger niveau certificeert en wordt afgegeven door een officiële instelling voor hoger onderwijs.

NB Studenten die op dit niveau (3e jaar) willen instromen in de opleiding moeten een opleiding hebben gevolgd op het gebied van management vergelijkbaar met de inhoud van de eerste twee jaar van het Global BBA-programma.

Collegegeld

Voor 2020/2021:

 • voor toelating in 1e jaar: € 11.500, - per jaar
 • bij toelating 2e jaar: € 12.500, - per jaar
 • bij toelating 3e jaar: € 13.000, - per jaar

Collegegeld inclusief levenslang lidmaatschap van emlyon business school , administratiekosten en internationale mobiliteitsverzekering.

Vraag ons om informatie en hulp over hoe u uw emlyon business school Global BBA en uw toekomstige investeringsrendement kunt financieren.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and internati ... Lees meer

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and international management. Lees Minder
Lyon , Sjanghai , Parijs , Lancashire , München , Saint-Étienne , Casablanca + 6 Meer Minder