Wereldwijde bachelor in bedrijfsmanagement en ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Universidad Europea van Madrid biedt deze graad niet aan voor nieuwe studenten die het eerste jaar binnenkomen.

De Global Bachelor's degree in Business Management en Entrepeneurship beantwoordt aan de eisen van studenten die willen worden opgeleid in bedrijfskunde met een duidelijke internationale roeping.

Deze opleiding wordt 100% in het Engels gegeven, met een belangrijk deel van je opleiding in de VS, omdat je een semester aan de Pace University of New York studeert en een volledige cursus op de campus van de universiteit van Californië, Riverside.

Het cursusprogramma omvat professionele stages met de mogelijkheid om een ​​werkervaring te hebben in de Verenigde Staten voor maximaal een jaar, en zal u de nodige stimulans geven om uw professionele carrière in Noord-Amerika of waar ook ter wereld te ontwikkelen.

Aan het einde van je studie heb je veel professionele kansen in zeer verantwoordelijke functies: algemeen directeur, marketingdirecteur, commercieel directeur, operationeel directeur, enz.

Waarom de EU

 • Innovatief leermodel
 • Technologie in de klas. We zijn klaar
 • Internationaliteit.
 • Actieve leraren met een solide professioneel traject.

Universiteitsresidentie

Als u van buiten de Gemeenschap van Madrid komt en een persoonlijk programma wilt doen, vindt u een geschikte accommodatie voor uw behoeften: nabijheid tot de campus, veiligheid, comfort, academische omgeving, goede service, kwaliteitsmeubilair, enz. Dankzij de twee residenties voor studenten die Universidad Europa heeft, zowel op de campus zelf als met een capaciteit voor meer dan 550 mensen, met alle nationale, academische en veiligheidsbehoeften die je als student nodig hebt.

Deze woningen zijn bedoeld voor studenten, maar ook voor die professoren of personeelsleden die het op een bepaald moment nodig hebben: wetenschappelijke, artistieke of culturele uitwisseling, of zelfs voor een andere persoon wiens verblijf direct of indirect verband houdt met de universiteit.

Carrièremogelijkheden

Maak contact met de professionele wereld

Integreer jezelf in de professionele wereld in 4 niveaus:

 • In de klas
 • In laboratoria en workshops
 • Echte praktijken op de campus
 • In bedrijven

Als student van de Universidad Europea vanaf het begin ben je klaar om je toekomstige beroep met succes tegemoet te treden. Praktische lessen in laboratoria en workshops uitgerust met de meest geavanceerde technologie, faciliteiten en eigen klinieken om te oefenen in een echte omgeving en 100% professioneel. Advs, van het Employment Guidance Office adviseren wij u en bieden stageplaatsen aan in bedrijven met een erkende nationale en internationale reputatie. internationaal die u zullen helpen bij het vinden van uw eerste baan.

Employment Orientation Cabinet (GOE)

Van de GOE benaderen wij u naar de professionele wereld om uw toegang tot praktijken en werkgelegenheid in nationale en internationale organisaties te vergemakkelijken. Via een eenvoudige online applicatie kun je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen. Wij begeleiden en adviseren u ook bij de oprichting van uw bedrijf en we bieden andere activiteiten zoals de viering van professionele evenementen met deelname van bedrijven zoals France Telecom-Orange, Airbus Spain, Antena 3, Renault Spain, etc.

Onze inzetbaarheidsindexen

Een innovatieve, internationale training aangepast aan? de arbeidsrealiteit garandeert een hooggekwalificeerde voorbereiding die de inzetbaarheid van de student bevordert. De inzetbaarheidsindex van afgestudeerden aan de Universidad Europea is veel hoger dan in de huidige professionele markt. 90% van de studenten die zijn afgestudeerd aan de Universidad Europea hebben het eerste jaar na het voltooien van hun studie werk, 69% doet dit in de eerste 6 maanden.

Internationale ervaring

Op Universidad Europea bieden we u meer dan 282 uitwisselingsovereenkomsten, 11 programma's 100% in het Engels en 254 onderwerpen aangeboden in het Engels. Meer dan 40 landen met programma's om je praktijken uit te voeren. Daarnaast kunt u genieten op uw University Campus-evenementen, internationale conferenties die worden gegeven door de meest vooraanstaande professionals in de sector, lezingen, seminars, enz.

Ga naar de alumniklub

De verbintenis die we met u aangaan eindigt niet wanneer u afstudeert. Alumni is een ondersteuning voor onze oud-studenten om professioneel verder te groeien. Wanneer je je diploma haalt in een van onze graden, kun je deelnemen aan activiteiten zoals netwerken voor continue training, gesegmenteerde vacatures, advies voor ondernemerschap, actuele problemen, voordelen voor medewerkers, enz.

opnames

Het toelatingsproces om enkele van de graden van de Universidad Europea te bestuderen, wordt uitgevoerd door enkele eenvoudige stappen te volgen die in feite bestaan ​​uit het aanleveren van een specifieke documentatie, het maken van een toegangstest en het afronden van de formalisering van de registratie.

AIDS

Bij de Universidad Europea hebben we een volledig systeem van financiële hulp tot uw beschikking om de betaling van uw opleiding te vergemakkelijken. Enkele voorbeelden zijn:

 • Betalingsflexibiliteit
 • Uitgestelde maandelijkse betaling
 • Hulp voor prompte betaling
 • Hulp voor voortgezette studies
 • Steun voor gelijktijdigheid van studies
 • Hulp voor het hebben van een familielid in de Universidad Europea
 • TOP PROGRAMMA: 50 beurzen van 50% korting op onderwijs gericht op nieuwe studenten in opleidingen (eerste jaar) die een hoge academische prestatie hebben laten zien in de stadia voorafgaand aan het universitair onderwijs.

FINANCIERING

Van de Universidad Europea hebben we verschillende overeenkomsten met banken ondertekend om u te helpen bij het financieren van uw studies.

beurzen

We hebben beurzen, beurzen, bonussen en financiële ondersteuning gecreëerd om u te helpen het beste van uzelf te bereiken door middel van het beste onderwijs.

In het jaar 2013-14 werden meer dan 800 beurzen van meer dan 3,5 miljoen euro toegekend aan de studenten van de Universidad Europea .

Uitstekende scholarships Pedro Alonso: beurzen gericht op studenten van de Degree in Medicine

Universidad Europea Scholarships: steun die rekening houdt met het sociaaleconomische niveau en de academische prestaties van de student.

Juan Abelló Scholarships: gericht aan postdoctorale studenten van de Business Area

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Lees meer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Lees Minder
Madrid , Madrid , Sjanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spanje Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 Meer Minder