Wereldwijde bachelordiploma in internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Global Bachelor's Degree in Internationale Betrekkingen van de Universidad Europea biedt een geïntegreerd interdisciplinair programma dat cursussen omvat in Politiek, Recht, Sociologie en Economie.

Deze dubbele titel brengt twee essentiële en complementaire elementen van de sociale wetenschappen samen, die een solide kennisbasis bieden die van toepassing is op het gebied van sociaaleconomische en commerciële relaties die tegenwoordig de wereld domineren. Een uitgebreid, rigoureus en internationaal programma dat een solide academische en praktische training biedt in de zakenwereld. Het omvat, holistisch, kennis in de internationale zakenwereld vanuit het perspectief van economische, zakelijke en commerciële relaties en vanuit het specifieke perspectief van internationale betrekkingen.

Met een 100% curriculum in Engelse en internationale verblijven, onder andere bij Pace University (New York), McGill (Canada), London School of Economics and Political Science, San Diego State University, of Hunan (China).

Internationale Betrekkingen zijn enkele van de meest traditionele studies aan onze universiteit, omdat we een van de eerste universiteiten in Madrid waren die het onderwees als een eigen graad, niet als een specialisatie in politicologie.

Deze visie heeft ons de mogelijkheid gegeven om een ​​diploma te creëren dat u de tools, kennis en vaardigheden biedt die uw opname in publieke en private instellingen zullen vergemakkelijken, met een aanzienlijk voordeel voor het ontwikkelen van een carrière in zaken, journalistiek, politiek of activisme. met internationale projectie.

Het onderzoekt de rol van staten, internationale allianties, ngo's en multinationals en hun impact op de geglobaliseerde wereld; analyseert de belangrijkste kwesties in de huidige politieke en economische orde, zoals soevereiniteit, milieubewustzijn, ontwikkeling en mensenrechten; het omvat de uitbreiding van markten, de globalisering van de economie, financiële en migratiestromen, de oprichting van supranationale entiteiten en de duurzaamheid van de verzorgingsstaat. Bereid je voor om te leiden.

Een praktische methodologie, gebaseerd op uitdagingen: UITDAGINGEN GEBASEERD LEREN

Met ons academisch model zul je vanuit verschillende perspectieven geconfronteerd worden met reële situaties in de werkende wereld.

"Leren op basis van uitdagingen". Dit is onze filosofie en wij geloven dat dit de beste manier is om de theoretische kennis te consolideren die nodig is om een ​​succesvolle professionele carrière te ondersteunen.

Daarom oefen je vanaf de eerste dag in de klas en voltooi je je reis door de universiteit in een van de entiteiten waarmee we overeenkomsten hebben zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken en Samenwerking, ACNUR, Rode Kruis, BBVA, Agencia EFE, Greenpeace , Artsen van de Wereld of de Internationale Juvenile Justice Observatory van België.

U kunt ook deel uitmaken van onze IRClub Universidad Europea and the Cooperation Club en tal van taken op het gebied van internationale betrekkingen met uw collega's ontwikkelen.

Ontvang een interprofessionele opleiding. Aan de Universidad Europea leer je via een pedagogisch model dat werk gemeenschappelijk tussen studenten uit verschillende gebieden stimuleert, om echte professionele omgevingen te simuleren waarin samenwerking tussen verschillende teams essentieel is om succesvolle projecten te ontwikkelen.

Ontwikkeling van "soft skills". De grote advocatenkantoren zoeken professionals met een duidelijk evenwicht tussen academische, zeer gespecialiseerde opleidingen en de ontwikkeling van professionele vaardigheden en capaciteiten.

Laureate Professional Assessment (LPA) is een pionierscertificaat in ons land, ontwikkeld door de Universidad Europea . Evalueert in totaal acht competenties die het meest worden geëist door bedrijven op de arbeidsmarkt.

internationaliteit

Deze graad, gedoceerd in het Engels, 100% internationaal, door de faculteit, omdat bijna de helft van de studenten die deze cursus volgen van buiten Spanje komen, omdat je tijdens de cursus een tweede taal kunt studeren, omdat je in het derde of vierde jaar kunt beslissen studeer in het buitenland en omdat je in het 4e jaar een verplicht internationaal verblijf hebt op universiteiten van het eerste niveau: de London School of Economics, Pace University of NY of McGill University (Canada).

De stages kunnen worden gehouden in Spanje of in de internationale kantoren die de partners over de hele wereld hebben.

Internationaliteit in cijfers:

  • Aanwezigheid van Erasmus-studenten in de Faculteit der Sociale Wetenschappen en Communicatie: 597
  • Studenten van de Faculteit Sociale Wetenschappen en Communicatie die deelnemen aan Esrasmus-programma's: 103
  • 70 universiteiten van het Laureate-netwerk
  • 40 landen waar practica en verblijven
  • 25 landen hebben laureaat-universiteiten
  • 300 internationale overeenkomsten
  • 10 talen als extracurriculaire training

Samenwerkende bedrijven

De London School of Economics, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ESGLOBAL, Elcano Royal Institute, het EFE Agency, UNICEF ... zijn slechts enkele van de instellingen waar u uw stages kunt doen en in welke professionals die deel zullen uitmaken van de klooster dat de Graad vormt.

De praktijk, de sleutel tot succes van onze afgestudeerden:

Aan de Universidad Europea van Madrid doe je vanaf de eerste dag stage, het is een fundamenteel element van onze opleiding en het studieplan. Maar daarnaast hebben we overeenkomsten met de beste publieke en private entiteiten, zodat je in het laatste jaar van de graad de professionele wereld kunt benaderen en alle kennis en vaardigheden kunt benadrukken die je in de opleiding hebt opgedaan.

Ministerie van Buitenlandse Zaken en Samenwerking, UNHCR, Rode Kruis, Greenpeace, Repsol, Vicente Ferrer Foundation, EFE Agency, UNICEF, BBVA ...

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Lees meer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Lees Minder
Madrid , Madrid , Sjanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spanje Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 Meer Minder