Werking van het vervoer en technologische machines en systemen - profiel "auto service"

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geproduceerd training generalisten voor onafhankelijk onderzoek en het beheer van activiteiten op het gebied van de voorverkoop, verkoop, gebruik, service en verkoop van auto's van verschillende merken. In het laatste jaar, kunnen studenten hun opleiding bij een van de voorgestelde trajecten blijven.

Auto en zakelijke diensten.

Marketing analyse, studie van de vraag naar diensten, marktonderzoek, de organisatie van de processen van het onderhoud en de huidige reparaties aan de service bedrijf, het ontwerpen van stations voertuig onderhoud, personeel, computertechnologie en computer diagnostiek van de technische staat - een onvolledige lijst van disciplines en gebieden.

Telematica Auto service (informatie- en communicatietechnologie in het tankstation).

We bestuderen de geavanceerde technologie voertuigen door het gebruik van telematica, satellietnavigatie, geografische informatiesystemen en geautomatiseerde controle.

Praktijk & Werkgelegenheid

Als een verdere opleiding kunnen studenten in aanmerking tolk in de professionele communicatie, kwalificaties van de taxateur van de automobielsector, de kwalificatie certificaten van de verschillende fabrikanten van auto's. Studenten worden voorbereid voor de professionele activiteit bij de verschillende bedrijven van de technische dienst, waaronder tankstations, in dealerships, showrooms, motels, parkeerplaatsen, tankstations, leasing, auditing ondernemingen van verschillende eigendom vormen.

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden