Werking van het vervoer en technologische machines en systemen - Profiel "dienst van de wegenbouw machines en uitrusting"

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De studenten verwerven fundamentele kennis op het gebied van humanitaire, sociaal-economische, natuurwetenschappen en algemene professionele disciplines in het ontwerp, berekening, eigenschappen van machines, kwaliteit en een efficiënt gebruik van machines, het bedienen van machines, technologie onderhoud, productie en technische dienst infrastructuur, de economie en de organisatie van de service systeem consument . Gedurende de periode van de studie gebruikte de moderne computertechnologie.

Praktijk & Werkgelegenheid

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​opleiding aan de Russische joint-venture van de Britse "LONMADI" en afgestudeerden krijgen de werkgelegenheid in de ventweg bouwbedrijven en materials handling techniek in Rusland en in het buitenland. Afgestudeerd aan de Universiteit van de voorbereiding van dit profiel ontvangen een bachelor's degree in het gebied van service en technische werking van het vervoer en technologische machines en apparatuur, en kunnen werken in bedrijven en service stevige service, betrouwbaarheid in de diensten van ingenieursbureaus bij tankstations in de leasing en dealerbedrijven, design en technologische, wetenschappelijke en educatieve instellingen, ongeacht of ownership en departementale aansluiting, ook op Russisch grondgebied door buitenlandse bedrijven geïnvesteerd. Afgestudeerden van de faculteit werken bij bedrijven als Caterpillar, Komatsu, Volvo Construction Equipment, Wirtgen Group, JCB, Liebherr, John Deere, CTZ, Chetra, et al.

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden