Wetenschappelijk Onderwijs

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Wetenschappelijk Onderwijs

Oral Roberts University

Het wetenschappelijk onderwijs belangrijk bij ORU wordt aangeboden in samenwerking met de ORU College van Onderwijs. Studenten deelnemen aan zowel de wetenschap en opleidingen dat de voorbereiding voor de toegang tot het onderwijs beroep op de middelbare school of de middelbare school niveau.

Het College van Onderwijs benadrukt het feit dat er geen vervanging voor een gedegen voorbereiding in de leerstof. Elk gespecialiseerd vakgebied leraar moet een belangrijke voltooien zoals gepresenteerd door de respectieve content gebied afdeling. Dienovereenkomstig zal de wetenschap belangrijk onderwijs deelnemen aan diverse klassen in de biologie, ecologie, chemie, de menselijke anatomie, fysiologie en natuurkunde evenals professionele educatieve cursussen en seminars. Instructie in het wetenschappelijk onderwijs grote voldoet aan de staat Oklahoma specifieke eisen voor certificering in de biologie, scheikunde, natuurkunde en algemene of natuurwetenschap.

Studenten op zoek naar licentiestatus om les te geven aan het secundair onderwijs zijn er twee mogelijkheden: de voltooiing van de wetenschap belangrijk onderwijs, wat leidt tot de standaard certificering of voltooiing van een andere grote in de biologie, scheikunde of techniek / natuurkunde afdelingen die kunnen leiden tot alternatieve certificering.

Uitkomsten

Met een wetenschapsonderwijs grote carrières zijn mogelijk in: - Secundair onderwijs 7-12 - Onderzoek - Opleiding en ontwikkeling

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan