Zakelijk en ondernemerschap bij Wells

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het centrum biedt cursussen en praktische leermogelijkheden op het gebied van ondernemen, innovatie, ondernemerschap en management. Het Susan Wray Sullivan '51 en het Centre for Business and Entrepreneurship van Pike H. Sullivan bieden u kritische redeneervaardigheden, communicatievaardigheden en een goed afgerond perspectief dat essentieel is voor leiderschapsrollen in elk carrièreveld. De lokale zakelijke banden van het College bieden studenten unieke kansen om te netwerken met gastdocenten en deel te nemen aan zakelijke workshops. De adviseurs van het Center, samen met het Office of Experiential Learning and Career Services, helpen u met het plannen van cursussen, het verzekeren van lokale stageplaatsingen en het helpen ontwikkelen van uw ondernemersvaardigheden. Het is vanwege deze persoonlijke aandacht en begeleiding dat je geacclimatiseerd raakt om te veranderen, meer over jezelf te leren en Wells voorbereid te laten op je hele carrière.

Cursusaanbod

In het Centrum kunt u uw ervaring personaliseren door cursussen te kiezen die aansluiten bij uw interesses en passies. Door deze bedrijfscursussen en geïndividualiseerde studie bent u in staat om groeiende loopbaanvelden te verkennen in:

  • afzet
  • Innovatie, creatieve probleemoplossing
  • Internationale zaken
  • Persoonlijke en organisatorische financiën
  • Economie
  • Bedrijfsstrategie
  • ondernemerschap
  • Personeelszaken
  • Bedrijfsethiek

Innovation Lab

Het ultramoderne Innovatie Lab leert hoe je op elk gebied baanbrekende oplossingen kunt vinden voor elk probleem, met behulp van ontwerpdenken, creativiteit, samenwerking en prototyping. Het Lab is opmerkelijk omdat het de enige universiteit is die OpenIDEO maakt, gerund door het nummer één innovatiebedrijf en uitvinder van de laptop, IDEO, Challenge, onderdeel van een klasopdracht.

Studenten concentreerden zich op "Hoe kunnen we voedselproductie en -consumptie beter verbinden", samenwerken met een wereldwijde online gemeenschap en het volgen van de drie ontwikkelingsfasen van inspiratie, conceptie en evaluatie om gezamenlijk de uitdaging op te lossen.

Bedrijfskunde (4 1)

Wells BA Clarkson MBA

Wells heeft een formele overeenkomst gesloten met de Clarkson University in Potsdam, New York. Hierdoor kunnen Wells studenten die afstuderen met een BA, die de vereiste bedrijfsstichtingcursussen hebben gevolgd, een eenjarig MBA-programma bij Clarkson aanvragen en het programma binnen één academiejaar voltooien. Het Clarkson MBA-programma is intensief en rigoureus met een geïntegreerd curriculum dat zich richt op de mondiale omgeving, technologie op de werkplek, teamwork, leiderschap en integriteit.

Competitie studentenondernemerschap

Elk jaar werken studenten in teams om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en strijden ze om geldprijzen. Studenten richten zich op creatieve oplossingen voor problemen in de for-profit of not-for-profit categorieën. Tijdens de week worden er gastsprekers en speciale evenementen gegeven in de aanloop naar de wedstrijd en studentenpresentaties voor de Wells gemeenschap.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on ex ... Lees meer

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on experiential learning, collaboration and real-world Lees Minder