zakelijke informatie technologie (BBA)

Lahti University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

zakelijke informatie technologie (BBA)

Lahti University of Applied Sciences

Business Information Technology (BBA)

&nbsp

Deze 3,5-jarige opleiding is gericht op de ontwikkeling van de studenten 'kennis en vaardigheden die nodig zijn om ten volle gebruik van de moderne Intranet en Internet technologieën in het bedrijfsleven te maken. Het programma biedt kwalificaties voor het ontwerpen en implementeren van informatiesystemen met behulp van moderne applicatie-ontwikkeling methoden en instrumenten. Speciale nadruk wordt gelegd op grafische software en user interface design en ook op het gebruik van object-en component-technologieën. Studie mogelijkheden omvatten ook zakelijke omgeving studies.

&nbsp

Je wordt uitgebreid getraind in ICT en leren te ontwerpen en te implementeren applicaties. Bovendien is het programma omvat een groot deel van bedrijfskunde en u zult een effectieve communicator in het Engels. De leermethode is praktijkgericht.Naast het bestuderen van de theorie je verwerft praktische vaardigheden in nauw contact met bedrijven in de Lahti gebied, als trainee en in diverse ICT-projecten. Op weg naar de finale
fase van je studie krijg je een scriptie schrijven waarin zowel je theoretische kennis en praktische vaardigheden worden gecombineerd in de vorm van een onderzoek uitgevoerd om een ​​zaak bedrijf.

&nbsp

&nbsp

Carrièremogelijkheden


BBA is een algemeen erkend diploma en is
dus geldig in de internationale arbeidsmarkten. De International Degree in Business Information Technology biedt een uitstekende gelegenheid om bijvoorbeeld fungeren als informatie-systeemanalisten, eBusiness ontwerpers en webmasters in Finland en in het buitenland.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Locations
Finland - Lahti
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Lahti
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan