Keystone logo

13 BA Opleidingen in Natuurwetenschappen Aardwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Natuurwetenschappen
  • Aardwetenschappen
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Natuurwetenschappen Aardwetenschappen

Een BA (Bachelor of Arts) is een opleiding die wordt aangeboden voor studenten. De cursussen is vaak een combinatie van algemene vrije kunsten studies en specifieke klassen die zijn afgestemd op afgestudeerden voor te bereiden op een carrière in hun gekozen gebied van studie.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de wetenschap kunnen ervoor kiezen om een ​​diploma in de aardwetenschappen te verdienen. Wat is een BA in Earth Science? Dit programma duikt in de wetenschappen van de aarde en het milieu, en de studenten leren zowel theoretische als praktische aspecten, om een ​​verscheidenheid van problemen in de omgeving op te lossen. Programma's zullen variëren, maar klassen kunnen geochemie, mineralogie, hydrologie, sedimentologie, informatica zoals toegepast op de aardwetenschappen, en geotechniek.

Het nastreven van een aardwetenschappen graad is gunstig voor studenten, omdat de fundamentele wetenschappelijke principes die ze leren hen in staat stellen om te werken in een verscheidenheid van loopbanen. Krijgen ze ook kritisch denken vaardigheden die nuttig zijn in veel gebieden van het leven zijn.

Bij het zoeken naar een aardwetenschappen programma, in gedachten houden dat de kosten zullen variëren van de ene instelling naar de andere. Omdat er scholen wereldwijd, locatie is een van de belangrijkste factoren bij het bepalen programma kosten. De duur van het programma is een andere. Studenten moeten in contact komen met de scholen om meer over de financiële verwachtingen van elke instelling uit te vinden.

De wetenschappelijke fundamenten die de leerlingen leren hen voor te bereiden om te werken in een aantal gebieden. Sommige afgestudeerden een baan vinden in winningsindustrieën zoals olie en gas exploratie en mijnbouw, terwijl anderen een carrière in openbare werken en regelgevende instanties. Omdat sommige van de baan aanbod zijn op instapniveau, studenten soms voor kiezen om hun carrière in de wacht gezet, terwijl ze geavanceerde referenties na te streven, zoals een master of doctoraat.

Het is gemakkelijk om aardwetenschappen programma's te vergelijken.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.