Keystone logo

19 BA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Afrikaanse studies 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Afrikaanse studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Afrikaanse studies

Een bachelor's degree wordt nagestreefd door middel van een hogeschool of universiteit en wordt verdiend wanneer een specifieke cursus van de studie is afgerond. Deze graad kan gebruikt worden op zichzelf of als onderdeel van het proces van het behalen van een master of doctor.

Wat is een Bachelor in de Afrikaanse Studies? Afrikaanse studies programma onderzoekt de geschiedenis, cultuur en ervaringen van Afrikanen en mensen van Afrikaanse afkomst. De meeste programma's zullen een brede focus op het verleden en omvatten huidige sociale, politieke en economische onderwerpen die de leden van de Afrikaanse gemeenschap op het continent en in het buitenland. Cursussen kunnen omvatten onderwerpen zoals Afrikaanse kunst geschiedenis, pre-koloniale Afrikaanse geschiedenis en Afro-Amerikaanse literatuur.

Een Bachelor in African Studies heeft vele voordelen voor wereldwijd gelijkgestemde studenten. Een breed scala van banen, waaronder die met internationale kansen, beschikbaar komen voor mensen die deze opleiding te voltooien.Deze graad kunnen profiteren degenen die geïnteresseerd zijn in het bereiken van een master of doctoraat zijn.

De kosten van een Bachelor in de Afrikaanse Studies kan sterk variëren, afhankelijk van de vraag of het is verkregen uit een openbare of particuliere school. De tijd die het programma kan ook prijzen beïnvloeden voltooien. Neem contact op met de instelling van uw keuze voor meer informatie over het programma kosten.

Er zijn vele carrières die mogelijk verkrijgbaar met een Bachelor in de Afrikaanse Studies zijn. Overheidsinstellingen, politieke actiegroepen, public relations bedrijven en burgerrechten organisaties kunnen allemaal geïnteresseerd in het inhuren van iemand die deze graad heeft behaald. Career opties omvatten marketing executive, communautaire organisator, maatschappelijk werker en de rente voorstanders publiek. Veel van de banen zal een beroep doen op de kennis die is geleerd over cultuur en de mensen. Dit veld heeft een breed scala aan mogelijkheden werkgelegenheid, waarvan vele doorgroeimogelijkheden en reizen.

Het aanvragen van een Bachelor in de Afrikaanse Studies online kan worden gedaan in een paar eenvoudige stappen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.