Keystone logo

87 BA Opleidingen in Algemene studies 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Algemene studies
Vakgebieden
  • Algemene studies (87)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Algemene studies

In plaats van zich te concentreren op een specifiek studiegebied, biedt een bachelorgraad van de graad studenten de mogelijkheid om hun interesses uit te breiden door middel van verschillende cursussen gericht op het creëren van goed afgeronde professionals. Klassen bereiden geleerden voor om hun vakgebied binnen te gaan met een schat aan kennis en ervaring.

Wat is een BA in algemene studies? Deze cursus is uniek individueel, waardoor elke student de universitaire studie-eisen kan voltooien zonder zich te hoeven houden aan de lessen die een specifieke majoor nodig heeft. Hierdoor kunnen studenten zowel toegepaste als academische cursussen volgen, zoals biologie, economie, natuurkunde en filosofie. Een algemene studies graad is ook perfect voor degenen die halverwege de graad stopten en terugkeren, waardoor ze een diploma te behalen zonder opnieuw lessen.

Studenten die een Bachelor of Arts in General Studies behalen, verwerven vaardigheden op vele gebieden van toegepaste en academische studie. Wiskundige en kritisch denkende vaardigheden, evenals management- en marketingvaardigheden, bereiden hen voor op het werken in verschillende carrières en helpen hen in het dagelijks leven.

Een graad in algemene studies is verkrijgbaar bij vele instellingen wereldwijd, en de kosten zijn net zo gevarieerd als de scholen die het aanbieden. Met zoveel keuzes is het het beste voor toekomstige studenten om bekend te raken met de kosten die gepaard gaan met het bijwonen van de school van hun keuze.

Sommige universiteiten bieden graden aan in algemene studies die ook een concentratiegebied hebben, wat het veld een beetje smaller maakt, maar voor de meeste afgestudeerden in algemene studies, laat de graad de persoon toe om op maat een carrièrepad op te bouwen. Enkele van de meer populaire carrières gezocht omvatten accountant, internationale verkoper, marketing professional of technisch schrijver. Anderen volgen een loopbaan in de publieke sector zoals de overheid of rechtshandhaving.

Universiteiten die deze graad aanbieden, beslaan de hele wereld. Voor iedereen die een flexibele planning of locatie nodig heeft, zijn online cursussen ook een goede optie. Om je voor te bereiden, zoek je naar je programma hieronder en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.