Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 18 Bachelors of Arts (BA) in Archeologie 2023

18 BA Opleidingen in Archeologie 2023

Overzicht

Het behalen van een BA in Archeologie kan een goede keuze zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in het leren over samenlevingen uit het verleden en hoe ze in de moderne context passen. Archeoloog zijn, betekent niet dat je constant moet werken aan opgravingen in zinderende hitte. Door de steeds evoluerende verfijning van wetenschappelijke technieken zijn archeologen veel beter in staat om hun bevindingen met een hoger niveau van vertrouwen te interpreteren.

Toekomstige studenten vragen zich vaak af, wat is een BA in Archeologie? Archeologie is een verreikende discipline. Het volgen van een diploma op dit gebied omvat het leren over oude culturen, onderzoekspraktijken, geologie en ecologie. Veel programma's bieden mogelijkheden om deel te nemen aan opgravingen en laboratoriumonderzoek. Er zijn veel subspecialismen in de archeologie, waaronder archeologische wetenschap, forensische archeologie, maritieme en kustarcheologie, slagveldarcheologie en milieuarcheologie.

Dit programma en bijbehorende cursussen hebben om een ​​aantal redenen voordelen. Als het niets anders is, biedt het studenten een groter historisch kader voor hun leven. Bovendien kan het hebben van een BA in Archeologie een voordeel bieden bij het concurreren voor werkaanbiedingen.

De kosten voor het behalen van deze graad kunnen per school en per land verschillen. Het is essentieel voor toekomstige studenten om alle onderzochte programma's grondig te onderzoeken om ervoor te zorgen dat ze aan hun behoeften voldoen. Contact opnemen met een admissions officer is een geweldige manier om alle inschrijvingskosten te bevestigen.

Studenten die afstuderen met een BA in Archeologie kunnen verschillende loopbaantrajecten volgen. Een populaire is om te werken aan een archeologische opgraving. Andere tewerkstellingsmogelijkheden zijn onder meer personeelsfuncties bij musea of ​​onderwijs. Sommige afgestudeerden gaan door met geavanceerde graden in het veld na te streven.

Er zijn veel geweldige programma's voor mensen die een BA in Archeologie willen volgen. Onze uitgebreide database kan een grote hulp zijn bij het vinden van de juiste school. Online instructie kan een aantrekkelijk alternatief zijn voor studenten met minder flexibele schema's en degenen die ver van scholen wonen die dit diploma aanbieden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • BA
 • Geesteswetenschappen Studies
 • Archeologie
Vakgebieden
 • Geesteswetenschappen Studies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat