Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Bachelors of Arts  (BA) in Aziatische Studies 2023

5 BA Opleidingen in Aziatische Studies 2023

Overzicht

Een Bachelor of Arts, of BA, is een post-secundair diploma. Het duurt meestal drie tot vier jaar om te voltooien. Studenten kiezen een studiegebied waarop ze zich kunnen concentreren, met het doel gespecialiseerde vakbekwaamheid te leren. De BA bereidt afgestudeerden voor op het personeelsbestand of om door te gaan naar een masteropleiding.

Wat is een BA in Aziatische studies? Deze graad introduceert studenten aan de belangrijke kwesties die Aziatische landen vandaag tegenkomen. Studenten bestuderen in het algemeen de geschiedenis en cultuur van verschillende Aziatische landen en leren over hun conflicten en onderlinge afhankelijkheid. Mogelijke cursussen omvatten vergelijkende politiek, talen, moderne politieke geschiedenis en overheid. Veel programma's bieden een optie om in het buitenland te studeren in een Aziatisch land.

Studenten die een BA behalen in Aziatische studies krijgen meestal het vermogen om complexe sociale situaties te begrijpen en onderliggende oorzaken te achterhalen. Ze kunnen ook goed worden in het snel vinden en onderhandelen van oplossingen voor problemen.

De kosten voor het behalen van een BA in Aziatische studies variëren van school tot school en van land tot land. Naast het lesgeld kunnen er andere kosten zijn, zoals kost en inwoning of technologische kosten. Studenten moeten contact opnemen met de instelling voor een nauwkeurige kostenraming.

Na het behalen van een BA in Aziatische Studies kunnen afgestudeerden banen zoeken op een groot aantal verschillende gebieden. Sommige functies kunnen een buitenlandse correspondent, ambassade-contactpersoon, tolk, onderwijzer en douanebeambte zijn. Bedrijven met overzeese activiteiten hebben Aziatische specialisten en consultants nodig om hen te helpen effectiever te werken. Met een aanvullende graad in de rechten kunnen afgestudeerden ook werken als immigratie- of mensenrechtenadvocaten.

De BA in Aziatische Studies is verkrijgbaar bij hogescholen en universiteiten in binnen- en buitenland. Veel instellingen bieden een parttime of voltijdse inschrijving. Er zijn ook online-opleidingen voor studenten die flexibiliteit nodig hebben. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Aziatische Studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat