Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Bachelors of Arts  (BA) in Chinese studies 2023

5 BA Opleidingen in Chinese studies 2023

Overzicht

Meestal duurt het drie tot vier jaar om te voltooien, een Bachelor of Arts degree is een interdisciplinair undergraduate-programma aangeboden aan de meeste hogescholen en universiteiten. Naast het aanbieden van kernklassen aan algemene vakken, biedt een BA studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op een specifiek studiegebied ter voorbereiding op een carrière of een gevorderd niveau.

Wat is een BA in Chinese studies? Studenten die deze opleiding volgen krijgen een breed begrip van de Chinese taal en cultuur. Naast het leren van Mandarijn, nemen programmadeelnemers meestal lessen in oude en moderne Chinese geschiedenis, politiek, kunst, religie en filosofie. Veel scholen bieden ook mogelijkheden om in het buitenland te studeren of stage te lopen, waardoor taalvaardigheid wordt versterkt door meeslepende ervaring. Afhankelijk van carrièredoelstellingen kunnen studenten een studieprogramma kiezen met een academische of bedrijfsgerichte aanpak.

Naast het verkrijgen van een waardevolle communicatie- en onderzoekstool door Chinees te leren, verwerven studenten die werken aan een Bachelor of Arts in Chinese Studies vitale communicatie, leiderschap en mensenvaardigheden die overdraagbaar zijn naar vele soorten carrières.

De kosten van het behalen van een BA in Chinese Studies variëren sterk tussen landen en individuele instellingen. Het is van cruciaal belang dat toekomstige studenten de prijzen van het college of de universiteit, inclusief eventuele kosten, onderzoeken en volledig begrijpen voordat ze zich naar een school begeven.

Individuen die een BA in Chinese Studies ontvangen, kunnen vele verschillende soorten carrières nastreven, variërend van een taaldocent, een buitenlandse correspondent, een museumconservator of een vertaler tot een positie in informatietechnologie, zaken of handel. Internationale onderzoeksorganisaties, denktanks, ambassades en bankentiteiten gebruiken vaak buitenlandse consultants met zowel de taalvaardigheden als culturele kennis die nodig is om mogelijke communicatiekloven te overbruggen.

Moderne onderwijsinstellingen bieden studenten meer mogelijkheden dan ooit als het gaat om het plannen van cursussen in een drukke agenda. Ga voor meer informatie over het behalen van je diploma naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Chinese studies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat