Keystone logo

202 BA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Communicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (202)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie

Veel studenten die een Bachelor of Arts, of een drie-op-vier-jaar internationaal erkende academische graad, doen dat om beter betaalde functies binnen een bepaalde industrie. Anderen kiezen om dit te doen als een middel om het verkrijgen van een meer geavanceerde graad. Ongeacht iemands redenering bij het ​​zoeken naar een Bachelor of Arts, doen meestal leidt tot een hoger salaris en meer carrièremogelijkheden binnen een bepaald gebied.

Wat is een BA in communicatie? De Bachelor of Arts in de mededeling duiten studenten voor een breed scala van media-gerelateerde posities. Studenten in deze studie moeten verwachten om hun schrijfvaardigheid te bevorderen, uit te voeren zeer complexe conceptuele analyse en de ontwikkeling van kritisch denken, alsmede nader te bestuderen van de wetten en ethische richtlijnen van media en communicatie. Studenten zullen ook trainen met behulp van tools en moderne mediatechnologie algemeen binnen het gebied van communicatie gebruikt.

Studenten die een Bachelor of Arts te verdienen in de mededeling over het algemeen in staat om betere salarissen bevelen dan hun minder opgeleide collega's, en zijn bereid om te werken in een verscheidenheid van media-gerelateerde contexten. Zij kunnen er ook voor kiezen om een Master in de communicatiewetenschappen of een vergelijkbaar diploma portemonnee, indien gewenst.

Net als de meeste opleidingsmogelijkheden, varieert de prijs van een Bachelor of Arts in de mededeling van wezenlijk gebaseerd op de lengte en het prestige van het programma en het geografische gebied waar het wordt genomen.

Studenten die een Bachelor of Arts in de mededeling te verdienen over de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in zowel de voor en non-profit sectoren.Veel afgestudeerden gaan aan de slag als public relations of marketing specialisten, corporate trainers, politieke campagne bestuurders of managers, account executives, human resources professionals of vertegenwoordigers, onder andere gerelateerde carrières.

Een Bachelor of Arts in de mededeling van het programma dat past bij uw behoeften te vinden, ontdek onze uitgebreide database van programma's, of gebruik maken van de lead formulier om u te helpen te koppelen je met een programma goed aangepast aan uw behoeften en wensen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.