Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 36 Bachelors of Arts  (BA) in Computer Arts 2023

36 BA Opleidingen in Computer Arts 2023

Overzicht

Voor mensen op zoek naar de volgende stap na het behalen van hun middelbare school diploma of GED, een Bachelor of Arts (BA) is een sterke optie. Dit undergraduate degree duurt meestal tussen de drie en vijf jaar in beslag en omvat een programma focus, zoals computer-kunsten.

Een veel voorkomende vraag onder perspectief BA studenten is, wat is een BA in Computer Arts? Het is een graad die technologische en artistieke vorming in een enkel veld van studie combineert. Het curriculum omvat vaak instructie in de computer grafisch ontwerp, video en audio productie, tekenen en kunstgeschiedenis. Dus, in aanvulling op de esthetische en creatieve projecten, studenten doen ervaring het werken met de technologie van state-of-the-art, dat dit gebied mogelijk maakt. Na het afstuderen worden de studenten voorzien van zowel technologische know-how en artistieke vermogen.

Het belangrijkste voordeel van een BA in Computer Arts komt voort uit deze gemengde technische en artistieke kader. Het brede scala van vaardigheden die deze programma's bieden, van software gebruik van de beheersing van artistieke technieken, bereidt studenten voor op het steeds toenemend aantal van de loopbaan waarin wordt opgeroepen tot deze gecombineerde vaardigheden.

Inschrijving en registratiekosten voor computer kunstprogramma's zullen variëren van land tot land en van school tot school. De kosten van een bepaalde school 's programma is te vinden door contact op te nemen de school ' toelating kantoor s.

Een BA in Computer Arts is een vrij open graad. Er zijn veel carrière mogelijkheden voor afgestudeerden van deze programma's, en als technologische vooruitgang, het gebied blijft uitbreiden naar nieuwe creatieve gebieden. Het gebied van computer kunst omvat dergelijke posities als computer grafisch ontwerper voor films en video games, multimedia kunstenaar en animator.Voor een loopbaan als technisch als deze, is het essentieel om de stevige basis die undergraduate opleiding in de computer kunst biedt hebben.

Online programma's zijn een bijzonder gemakkelijke manier om deze mate vervolgen omdat ze geen studenten geografisch niet beperken en kunnen aan bijna elk schema past. Het vinden van een computer kunst programma dat past bij uw behoeften en budget kan een ontmoedigende taak lijken, maar er zijn middelen om te helpen. Wij bieden een overzicht van de programma's over de hele wereld, maar ook als een kans om extra informatie aan te vragen van een bepaalde school. Gewoon zoeken naar uw programma onder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Kunststudies
  • Computer Arts
Vakgebieden
  • Kunststudies (36)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat