Keystone logo

15 BA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk Counseling 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Sociale Wetenschappen
  • Maatschappelijk Werk
  • Counseling
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk Counseling

Een Bachelor of Arts, of BA, is een drie tot vijf jaar universitaire graad dat de expertise van studenten ontwikkelt zich in een gekozen belangrijke gebied van onderzoek en biedt een brede basis van kennis in de geesteswetenschappen. Deze graad kan vooruitzichten op een baan afgestudeerden verbeteren of dienen als opstapje richting verdere studie in meer geavanceerde opleidingen.

Wat is een BA in Counselling? Deze graad leidt vaak verschillende vormen, afhankelijk van individuele belang van de student en de focus van het gekozen programma. Deelnemers kunnen een meer veralgemeende studie te nemen in deze concentratie of beperken hun nadruk op een bepaald gebied van belang, zoals de theologie en begeleiding of de begeleiding van mensen met een bepaalde aandoening. Een BA in Counselling bestaat meestal uit een combinatie van theoretische cursussen in onderwerpen zoals psychologie en menselijk gedrag, evenals begeleide praktische ervaring of veldwerk.

Door hun studie in dit programma, studenten ontwikkelen luisteren en kritisch oordeel vaardigheden, evenals de mogelijkheid om te beoordelen en maken een plan om de behoeften van anderen te voldoen. Zij kunnen ook een goed begrip van gezonde menselijke interactie en communicatie vaardigheden te verwerven. Afhankelijk van het programma, kunnen zij ook leren de diagnose en behandeling van verschillende psychische stoornissen. Deze vaardigheden kunnen helpen afgestudeerden vinden een wenselijke baan.

De kosten van het verkrijgen van een BA in Counselling wordt bepaald door het programma van de student kiest. Aankomende studenten moeten hun budgettaire beperkingen in het achterhoofd te houden bij het selecteren van het programma dat geschikt is voor hen.

Een bachelor's degree in counseling kan direct in een carrière te leiden of dienen als basis voor degenen die wensen deel te nemen aan verdere studie in geavanceerde opleidingen.Degenen die dit diploma kunnen deelnemen in de beroepspraktijk en bieden persoonlijke, religieuze, relatie of loopbaanbegeleiding, evenals verschillende vormen van therapie, zoals cognitieve gedragstherapie. Anderen soms gaan om meer geavanceerde graden dat hun professionele kwalificaties te vergroten; bijvoorbeeld, kan het nodig zijn voor een professionele therapeut een graad bezitten om medicijnen voorschrijven voor de behandeling van psychiatrische stoornissen.

Bent u geïnteresseerd in een carrière die is gericht op het helpen van anderen te werken door en lossen persoonlijke of psychische problemen zijn, kan deze mate goed zijn voor jou. De lessen worden aangeboden op de campus en online, dat maakt het gemakkelijk om een ​​optie die past bij uw behoeften te vinden. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.