Keystone logo

34 BA Opleidingen in Podiumkunsten Dans 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Podiumkunsten
  • Dans
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (34)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Podiumkunsten Dans

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding aangeboden aan studenten undergraduate. In dit programma zullen de studenten cursussen voor hun belangrijkste nemen en zich richten op andere vrije kunsten cursussen, zoals de humaniora en sociale wetenschappen. Over het algemeen het nemen van drie tot vier jaar in beslag kan een BA-graad studenten met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om hun carrière voort te zetten bieden.

Wat is een BA in Dance? In dit programma kunnen studenten vele verschillende aspecten van de dans, met inbegrip van choreografie, dans geschiedenis, performance, dans wetenschap en dans de praktijk te leren. Sommige instellingen bieden een volledig functionele dansstudio's waar studenten kunnen kijken en uit te voeren. Van zowel hands-on ervaring leren en-lezing gebaseerde cursussen, hebben de studenten de mogelijkheid om te dansen experts geworden. Een extra aandacht kan op de culturele en artistieke ontwikkeling van studenten worden geplaatst als goed.

Er zijn vele voordelen van het verdienen van een BA in Dance.Bijvoorbeeld, na afloop van het programma, de studenten zijn vaak hoog opgeleid in de techniek en kunnen de mogelijkheid om hun vaardigheden te gebruiken en kennis om een ​​verscheidenheid van loopbanen na te streven.

De kosten van het behalen van een BA kan verschillen, afhankelijk van de universiteit, het specifieke programma en de locatie. Neem contact op met de toelating kantoor van uw favoriete school om meer informatie over de kosten en de details van het programma om te bepalen of de instelling zal waarschijnlijk aan uw verwachtingen te krijgen.

Afgestudeerden met een BA in Dance vaak opgedaan waardevolle vaardigheden en ervaring die hen kan helpen bij het begin van hun carrière. Een populaire optie is om een ​​professionele danser. Als je een passie voor het onderwijzen van anderen, kunt u overwegen om een ​​dansleraar. Een andere carrière keuze wordt steeds meer een choreograaf. In deze positie zal worden belast met het creëren van een hele dans reeks. Choreografen van de muziek, thema, licht en kostuums kiezen ook.

Als u op een plaats waar je universiteit van keuze is niet gemakkelijk toegankelijk, rekening met het feit dat veel instellingen bieden online graden en cursussen. Deze optie zorgt voor een grote flexibiliteit. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze invullen in de leiding vorm.