Keystone logo

13 BA Opleidingen in Podiumkunsten Dans Dansstudies 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Podiumkunsten
  • Dans
  • Dansstudies
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Podiumkunsten Dans Dansstudies

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière of verdere studies. Typisch een 3-5 jaar programma kan een bachelor's degree te verdienen via de traditionele klassikale studie en soms online, afhankelijk van het gebied van de studie.

Wat is een BA in Dance Studies? Dit is een programma ontworpen om de creativiteit, prestaties, participatie, programmering, en bekijken combineren in het kader van de dans. Studenten kunnen kernbegrippen van de dans, waaronder dansgeschiedenis, beroepspraktijk, prestaties en choreografie te bestuderen. Elk programma zal variëren, maar dansstijlen studeerde kunnen hedendaags, jazz, modern, ballet, hip-hop, tap, en de wereld culturele dans. Programma's combineren vaak techniek klassen, workshops, lezingen, onafhankelijk onderzoek, en discussies.

Het nastreven van een bachelor's degree in de dans zal voortbouwen op de bestaande sterke punten van de studenten en hen helpen nieuwe strategieën en initiatieven te ontwikkelen.Het verdienen van een graad introduceert studenten om ervaringen en kennis die hun loopbaan en leven zal verrijken, kan en werk te vinden in vele verschillende gebieden over de hele wereld.

Er zijn nogal wat internationale instellingen die een dans studies mate bieden. De kosten in verband met een dansprogramma is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de school de reputatie, de locatie van de school, en de duur van het programma. Het wordt aanbevolen dat de studenten in contact te komen met de scholen rechtstreeks uit te vinden wat collegegeld en vergoedingen zal zijn.

Afgestudeerden met een diploma in dans studies kunnen kiezen uit een breed scala van loopbanen. Veel van het werk is beschikbaar in de gemeenschap, onderwijs, en prestatie-instellingen. Voorbeelden van carrièremogelijkheden zijn dans ontwikkeling officieren, choreografen, freelance kunstenaars, dans en onderwijs beoefenaars met dansgezelschappen, onderzoekers en commerciële dans performers.Andere gebieden sommigen willen nastreven omvatten dans jurering, hosting, bekritiseren, of schrijven.

U kunt beginnen met het onderzoeken en vergelijken van dans programma nu. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.