Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Bachelors of Arts  (BA) in Duitse Literatuur 2023

1 BA Opleidingen in Duitse Literatuur 2023

Overzicht

Het hoogtepunt van uw undergraduate studies kan een Bachelor of Arts of BA graad. Dit diploma is een prestatie dat de afgestudeerden in staat kunnen stellen om werk te zoeken in hun vakgebied of gaan naar het werk af te studeren.
Wat is een BA in de Duitse literatuur? Deze Duitse literatuur-gericht graad is een pad van studie die duikt in de conventies, de belangrijkste figuren en teksten die het meest belangrijk voor de Duitse literaire beweging zijn. Het programma is vaak interdisciplinair door de natuur, met vakken als geschiedenis van de Duitse poëzie, moderne Duitse drama en de Duitse taal en taalkunde al over meerdere disciplines. Naast het bestuderen van de huidige canon, kan het curriculum studenten verkenning van andere disciplines in de Duitse geschiedenis met zich meebrengen.
Studenten die afstuderen met een BA in Duitse literatuur kunnen genieten van een scala aan voordelen.De focus van het programma op de Duitse taal kunnen studenten met een uitgebreide kennis uit te rusten, en de mate zelf kan deuren openen voor een betere en beter betaalde banen.
De kosten van een BA in de Duitse literatuur wordt berekend met een aantal factoren, waaronder de school je bij te wonen en het land waar u te bestuderen. Het Admissions Office van uw instituut kan een summiere kosten voor u te bieden.
Er is een scala van loopbaantrajecten men zou streven na het behalen van een BA in Duitse literatuur. Lesgeven posities op de middelbare schoolniveau en lager kan een goede pasvorm voor afgestudeerden, maar als je een one-on-one instelling verkiest, tutoring is een optie, ook. Andere functies zoals vertaler, curator en historicus kunnen studenten in staat om hun kennis toe te passen, terwijl freelancen kansen in het schrijven en consulting zijn meestal altijd een beschikbare optie.
Als u denkt dat een BA in Duitse literatuur zou de juiste weg voor u, kunnen er online mogelijkheden om de graad te verdienen.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Literatuur
  • Duitse Literatuur
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden