Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 55 Bachelors of Arts  (BA) in Engelse studies 2023

55 BA Opleidingen in Engelse studies 2023

Overzicht

Een bachelor in de vrije kunsten, of een BA, is een studieprogramma dat studenten in staat stelt hun onderwijs te bevorderen door hun studies in de humaniora te concentreren. Een Bachelor of Arts-programma duurt meestal vier of meer jaar en staat open voor studenten met een middelbare schooldiploma, een secundair certificaat of een baccalaureaat.

Wat is een BA in Engelse Studies? Dit is een geavanceerde graad aangeboden door een universiteit of hogeschool die zich richt op Engelse literatuur, culturele studies, retoriek en literaire geschiedenis. Studenten die zich willen specialiseren, kunnen lessen volgen in creatief schrijven, compositie en kritisch denken. Veel studenten kiezen ook voor onderzoek, middeleeuwse studies, proza ​​en poëzie en mythologische literatuur.

Afgestudeerden met een BA in English Studies zijn vaak individuen met een creatieve verbeelding, uitzonderlijke schrijfvaardigheid en geweldige communicatievaardigheden die hen helpen uitblinken in het leven. Ze kunnen ook analytische probleemoplossers en snelle studenten zijn, eigenschappen die hun toekomstige inspanningen kunnen beïnvloeden.

Programmakosten voor een Bachelor of Arts in het Engels Studies variëren tussen verschillende universiteiten en hogescholen. Soorten klassen en de lengte van het programma kunnen allemaal van invloed zijn op de uiteindelijke kosten van de graad. Potentiële studenten kunnen contact opnemen met de instellingen van hun keuze en vragen naar onkosten.

Engelse studieprogramma's kunnen creatieve mensen cultiveren met waardevolle vaardigheden die bedrijven nodig hebben om te gedijen. Carrières voor afgestudeerden zijn te vinden in kranten, advertentie-afdelingen of uitgevers. Ze kunnen aan het werk gaan als copywriters, technische schrijvers of zakelijke bloggers. Anderen kunnen ervoor kiezen hun opleiding voort te zetten of een auteur te worden. Nog andere afgestudeerden kiezen voor tewerkstelling bij overheidsinstanties of grote bedrijven als public-relations binnenschrijvers.

Het behalen van een diploma in Engelse studies is eenvoudiger dan ooit, omdat klassen wereldwijd worden aangeboden door universiteiten. Om uw reis te beginnen, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Engelse studies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (55)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat