Keystone logo

12 BA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Ethiek 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Ethiek
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Ethiek

Een Bachelor of Arts (BA) is vaak de eerste in de reeks van graden hoger onderwijs. Met een typische doorlooptijd van drie tot vijf jaar, deze mate biedt een brede basis van kennis in de geesteswetenschappen, evenals expertise in een gekozen grote of het gebied van focus.

Wat is een BA in ethiek? Deze mate een beroep op degenen die geïnteresseerd zijn in de dilemma's die vaak worden gemaakt bij een poging om concurrerende doelstellingen te bemiddelen of de balans van de rechten of behoeften van personen tegen die van een grotere groep. Deze graad richt zich op de studie van de moraal, de filosofie en de logica evenals hun applicaties te redeneren en het oplossen van problemen. Cursussen kunnen ook een focus op thema's zoals economie, bedrijfskunde, wet, de openbare orde, of politicologie bevatten.

Deze graad heeft de potentie om sterk verbeteren van redeneren van leerlingen en probleemoplossende vaardigheden alsook hun vermogen om deel te nemen in objectieve, diplomatieke analyse van situaties waarbij ethiek.Studenten kunnen hun communicatieve vaardigheden en het begrip van menselijke interactie te verbeteren. Deze vaardigheden kunnen worden toegepast in een breed scala van contexten en carrière, als het concept van de ethiek snijdt op een bepaalde manier met bijna elke menselijke inspanning.

De kostprijs van een gegradueerde ethische mate zal afhangen van de school en programma gekozen en of klassen taken on campus of online. Studenten moeten deze factoren rekening te houden bij het vergelijken van de beschikbare opties.

Door het universele ethische bezwaren, vaardigheden geleerd door deze mate in vrijwel elk gebied kan worden toegepast. Afgestudeerden kunnen hun vaardigheden van toepassing zijn op de ontwikkeling en monitoring van het ethisch beleid in het bedrijfsleven, de overheid of de sociale diensten. Hoofdvak ethiek biedt afgestudeerden een grote mate van flexibiliteit om gebieden van de individuele belang nastreven als ze bouwen een carrière rond de toepassing van normen en verwachtingen voor persoonlijke en professionele gedrag.Dit programma is vaak een logische basis voor verdere studie naar een graad in de rechten.

Als je over ethiek en moreel redeneren gepassioneerd zijn of aspiraties om een ​​advocaat te worden, kan deze mate een goed geschikt voor u zijn. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.