Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 64 Bachelors of Arts  (BA) in Filosofie 2023

64 BA Opleidingen in Filosofie 2023

Overzicht

De Bachelor of Arts graad is een undergraduate-diploma die meestal na de voltooiing van een studie van drie of vier jaar in een liberale kunstenveld wordt verleend, hoewel ze soms ook de wetenschap ook. Er zijn veel verschillende opleidingen aangeboden, maar deze programma's kunnen variëren van de ene naar de volgende, afhankelijk van de instelling.

Filosofie wordt vaak beschouwd als het fundament van het onderwijs, en het is inderdaad een van de oudste gebieden van de studie. Maar wat is een BA in de filosofie? De Bachelor of Arts in de wijsbegeerte zullen meestal ook een studie van veel verschillende soorten van de filosofie, met inbegrip van de filosofieën van de vele verschillende perioden en geografische locaties. Terwijl programma's op grote schaal zal variëren in hun aanbod, centrale onderwerpen omvatten doorgaans cursussen in de ethiek, logica, de geschiedenis van de filosofie, metafysica en epistemologie.

Er zijn veel voordelen aan het nastreven van een Bachelor of Arts in de wijsbegeerte. Degenen die een dergelijk programma te voltooien hebben de neiging om uitstekende vaardigheden met betrekking schriftelijke en mondelinge communicatie, argumentatie en debat, kritisch denken, logische analyse en argumentatie. Daarnaast filosofie studenten hebben de neiging om veel te leren over verschillende culturen en hun manieren van denken, dat is een waardevol instrument.

De kosten van een Bachelor of Arts in de wijsbegeerte zal variëren van instelling tot instelling. Het is belangrijk voor studiekiezers grondige onderzoeken wat de kosten van elk programma waarin zij geïnteresseerd zijn.

Er zijn carrière in een breed scala aan genres die een graad in de filosofie kan u helpen bereiken. Veel afgestudeerden vinden werk op het gebied van recht, onderwijs, bedrijfsleven, de politiek, en de gezondheid van administratie, om een paar voorbeelden te noemen.

&nbsp

Er zijn veel verschillende internationale mogelijkheden voor het nastreven van een Bachelor of Arts in de wijsbegeerte. Het nastreven van deze studie online is een uitstekende keuze voor mensen op zoek naar een flexibele manier om het verdienen van deze graad. Om nu de slag te gaan, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Filosofie
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (64)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat