Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 21 Bachelors of Arts  (BA) in Genderstudies 2023

21 BA Opleidingen in Genderstudies 2023

Overzicht

De Bachelor of Arts is een undergraduate degree. Voor sommige studenten is de BA een springplank naar een masteropleiding. In andere gevallen kunnen studenten een BA behalen om rechtstreeks naar het personeel te gaan. Meestal duurt een BA ongeveer drie of vier jaar om te voltooien en richt hij zich op kunst, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

Wat is een BA in Genderstudies? De focus van genderstudies is over het algemeen hoe gender- en seksualiteitspolitiek een machtsonevenwichtigheid kan creëren. Deze machtsonevenwichtigheden kunnen de overheid en de cultuur eromheen vormen. Studenten studeren vaak een curriculum dat sterk is gebaseerd op geschiedenis en literatuur. Ze kunnen leren over de feministische theorie en de onrechtvaardigheden waarmee minderheden en vrouwen worden geconfronteerd. Lezingen en seminars helpen wetenschappers doorgaans om te begrijpen hoe een advocaat te zijn en hoe beleid voor eerlijkheid kan veranderen.

Personen die een graad voor genderstudie behalen, kunnen het vermogen ontwikkelen om subtiele en openlijke culturele praktijken te analyseren. Bovendien kunnen ze een hoog niveau van communicatievaardigheden hebben en kritisch kunnen denken. Deze vaardigheden lenen zich goed voor zowel de professionele wereld als het dagelijks leven.

De instelling bepaalt in het algemeen de kosten van het collegegeld. Dit betekent dat de prijzen niet altijd hetzelfde zullen zijn of zelfs hetzelfde op verschillende locaties. Het is verstandig om eerst de collegegeldkost te controleren met uw school naar keuze.

Als BA-houder met een concentratie in genderstudies kan een student een carrière als associate director van een mensenrechtenorganisatie kunnen behalen. Het kan zijn dat een associate director goed thuis is in allerlei kwesties die te maken hebben met de culturele en sociologische impact van gender. Daarnaast kan een afgestudeerde met dit type BA een pleitbezorger worden voor slachtoffers, vanwege het hoge misbruik van vrouwen en het stigma rond misbruikte mannen. Sommige studenten doen kunst, gebruiken hun kennis van genderstudies om politieke en diepzinnige uitspraken te doen.

Als een student op zoek is naar het behalen van een BA in Gender Studies, kan hij of zij online naar cursussen of lokaal naar universiteiten dicht bij huis kunnen zoeken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Sociale Wetenschappen
  • Genderstudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (21)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat