Keystone logo

9 BA Opleidingen in Business Studies International Business Global Business 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Business Studies
  • International Business
  • Global Business
Vakgebieden
  • Business Studies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Business Studies International Business Global Business

Het hebben van een bepaalde vorm van voortgezet onderwijs wordt steeds hard nodig in de huidige arbeidsmarkt. Zelfs mensen die in hun loopbaan gebied al jaren gaan nu terug naar school om meer kennis in hun select veld te krijgen. Een Bachelor of Arts (BA) is een vierjarig programma dat individuen kunnen voorbereiden op het gebied liberal arts voor succes.

Wat is een BA in Global Business? Simpel gezegd, het is een mate die bereidt individuen om te leiden op een wereldwijde schaal. Studenten worden onderwezen internationaal leiderschap theorieën en principes, samen met effectieve management praktijken. Individuen leren ook hoe te controleren en trends in de markt te evalueren voor gebruik in het ontwikkelen van sterke wereldwijde marketing campagnes. Sociale elementen zijn ook inbegrepen, dus zodra mensen te voltooien dit programma, zijn ze bereid om te creëren en uitvoeren van zakelijke strategieën om de verdere groei en ontwikkeling van een bedrijf te helpen, of internationaal of in eigen land.

Elk bedrijf belangrijke opent een wereld van mogelijkheden. Met een BA in Global Business, individuen ontwikkelen van een sterke vaardigheden die in een aantal bedrijfstakken in de hele wereld kunnen worden toegepast. Dit maakt afgestudeerden zeer veelzijdig. Behalen van een diploma meestal kwalificeert afgestudeerden voor hogere salarissen ook.

De kosten voor het bereiken van dergelijke mate kan variëren afhankelijk van een aantal factoren. Enkele van de belangrijkste aspecten die de kosten van invloed zijn onder meer de locatie van de school, of een individuele studies op de campus of online en de gemiddelde kosten van deelname.

Deze graad opent een aantal verschillende loopbaantrajecten. Afgestudeerden hebben de neiging om neigen naar management en administratieve functies, zoals exploitatie of supply chain management. Degenen met een affiniteit voor het onderwijs kan ook overwegen om trainers of de professoren.Particulieren kunnen ervoor kiezen om de openbare of particuliere sector, evenals een aantal verschillende sectoren, waaronder productie, overheid, technologie, non-profit en communicatie te voeren.

Als u een veelzijdige functie binnen het bedrijfsleven met een internationale flair zou willen, zou een BA in Global Business geschikt voor u. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.