Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 25 Bachelors of Arts  (BA) in Hospitality Management 2023

25 BA Opleidingen in Hospitality Management 2023

Overzicht

Studenten die kiezen voor een Bachelor of Arts in Hospitality Management bereiden zich voor op een stimulerende carrière die wereldwijd van aard is. Restaurants, resorthotels, cruisemaatschappijen en toeristische bedrijven hebben personen in dienst om hun bedrijven te exploiteren, verdragen te plannen en activiteiten en accommodatie voor bestemmingen te regelen.

Wat is een BA in hospitality management? Het programma van hospitality management omvat alle werkingen van de horeca. Cursussen kunnen bestaan ​​uit eten en drinken, accommodatie, toerisme, evenementontwerp, culinaire kunsten, leiderschap en ethiek. Studenten ontwikkelen vaardigheden op het gebied van menselijke relaties, communicatie en organisatie om hen voor te bereiden op het plannen en begeleiden van alle activiteiten in dienst van klanten. Met vacatures over de hele wereld kan een carrière op dit gebied een kans bieden om de wereld te zien, nieuwe mensen te ontmoeten en anderen te laten genieten van hun ervaringen op het gebied van reizen, zaken of plezier.

De voordelen van dit programma zijn te zien in individuele groei en professionele voorbereiding. Studenten verwerven een verbeterde aanleg voor besluitvorming en ontwikkelen een beter begrip en waardering voor verschillende culturen. Sterke nadruk op interpersoonlijke vaardigheden versterkt relaties en interactie met anderen.

De kosten voor een graad kunnen sterk verschillen van school tot school. Programma's verschillen afhankelijk van instelling en land, dus toekomstige studenten moeten hun opties verkennen bij het selecteren van een locatie om hun studie voort te zetten.

Mogelijke carrières omvatten het beheer van restaurants, luxe hotels, casino's en privéclubs. Werkgelegenheid is ook beschikbaar met cruisemaatschappijen en pretparken. Bedrijven en de entertainmentindustrie zoeken personen om conventies en evenementen te plannen en te coördineren. Sommige professionele sportteams gebruiken gastvrijheidsexperts om accommodatie en reizen te regelen.

Een wereld van kansen wacht in hospitality management. Het kan de sleutel zijn tot een spannende toekomst van het verkennen van nieuwe horizonten, en biedt een platform om anderen te helpen door ze te verbinden met comfort en voorzieningen die hun leven kunnen opfleuren en de uwe kunnen verrijken. Om de eerste stap te zetten naar een carrière op dit lonende gebied, zoekt u hieronder naar uw programma en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Toerisme en Hospitality
  • Hospitality
  • Hospitality Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat