Keystone logo

13 BA Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hotelmanagement 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Toerisme en Hospitality
  • Hotelmanagement
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hotelmanagement

Een Bachelor of Arts (BA) bereidt studenten voor op een carrière in hun gekozen vakgebied. Dit undergraduate degree is vaak verdiend in drie tot vijf jaar, en klassen kan vaak worden genomen op een traditionele college campus of online.

Wat is een BA in Hotel Management? Deze opleiding bereidt studenten om de vaardigheden, kennis en attitudes die nodig is om te werken in de horeca te verwerven. Studenten kunnen worden ingevoerd op gebieden zoals service management, hotel organisatie, sales en marketing. Programma's variëren, maar veel te verkennen het beheer van verschillende faciliteiten, zoals luxe hotels, schilderachtige bed & breakfast, en congrescentra. Leermethoden combineren vaak hoorcolleges met praktisch werk.

Studenten die werken aan het behalen van een graad in hotel management leren leiderschapsvaardigheden en hoe aan te passen aan veranderende situaties. Veel programma's bieden hands-on training en stages om studenten voor te bereiden op het echte leven.Degenen die vloeiend in andere talen kunnen werken en hogere salarissen in vele plaatsen in de wereld.

Met internationale mogelijkheden over de hele wereld, de kosten die gemoeid zijn met het verdienen van een hotel management diploma variëren. De locatie van de school en de lengte van het programma dragen bij aan het collegegeld en de kosten nodig. Neem contact op met de instellingen die rechtstreeks en vraag wat er zal financieel worden verwacht.

Omdat het hotel-industrie groeit snel over de hele wereld, hotel management afgestudeerden hebben veel carrièremogelijkheden om uit te kiezen. Gebieden waar de banen kan worden gevonden onder de klant gerichte posities in resorts en hotels, bed & breakfast, toerisme adviesbureaus, congrescentra en een eigen hospitality bedrijven. Degenen met een ondernemende geest kunnen ervoor kiezen om open te stellen hun eigen hotel of resort. Het is ook mogelijk om een ​​graduaat in aanmerking te komen voor hogere leidinggevende functies in de horeca na te streven.

Als het werken in de service en toerisme-industrie is voor u van belang, kan hotel management het pad voor je. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.