Keystone logo

38 BA Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Management 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
  • Human Resource Management
Vakgebieden
  • Administratieve studies (38)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Management

Een Bachelor of Arts is een undergraduate-diploma. Het is vaak de eerste graad op universitair niveau die mensen verdienen, maar sommige studenten krijgen eerst een associate degree. De meeste BA-programma's duren drie tot vijf jaar.

Wat is een BA in Human Resource Management? Human Resource Management is de studie van het managen van individuen in een zakelijke context. Studenten kunnen kennismaken met moderne human resource management theorieën om hen een creatief denkende basis te geven die ze kunnen gebruiken om problemen op te lossen. Van geleerden kan worden verwacht dat ze bepaalde cursussen voltooien, zoals organisaties en management, personeelskredieten, werknemersbeloningen, diversiteit in bedrijven en het beheer van de arbeidsrelatie.

Dit studiegebied helpt deelnemers hun interpersoonlijke, communicatie- en leiderschapsvaardigheden op te bouwen. Deze vaardigheden maken een integraal onderdeel uit van vele carrières, wat betekent dat afgestudeerden kandidaten kunnen zijn die een hogere baan hebben dan anderen met een andere opleiding.

Hoeveel kost een BA in Human Resource Management? Er is geen vaste prijs, dus aanvragers willen mogelijk verschillende universiteiten bereiken om een ​​schatting te krijgen voordat ze zich verbinden aan een programma.

Omdat human resource management een essentieel onderdeel is van de groei van een organisatie, kunnen afgestudeerden met deze opleiding een verscheidenheid aan mogelijkheden tot hun beschikking hebben. Hoewel dit onderwijs zich richt op menselijke hulpbronnen, zijn studenten misschien niet beperkt tot banen binnen human resources-afdelingen. Sommige afgestudeerden met deze graad zijn bijvoorbeeld werkzoekende onderzoekers en ondernemers geworden. Anderen hebben een traditionelere weg ingeslagen naar functies, waaronder wervingsspecialist, directeur personeelszaken en adviseur over de opleiding van werknemers.

Je kunt mogelijk een BA in Human Resource Management-programma vinden aan universiteiten over de hele wereld. Sommige scholen bieden online-programma's, waarmee iedereen aan dit leren kan deelnemen. Om je aan te melden of meer informatie te krijgen, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.