Keystone logo

3 BA Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Development 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
  • Human Resource Development
Vakgebieden
  • Administratieve studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Development

De bachelor of Arts graad of BA, duurt over het algemeen tussen de drie en vijf jaar in beslag, maar vier jaar is standaard in vele landen. Deze graad is bedoeld om studenten te helpen meer informatie over een vakgebied, en kan worden aangeboden in een verscheidenheid van de verschillende onderwerpen.

Precies wat is een BA in Human Resource Development? Deze graad is bedoeld om studenten te helpen leren hoe je effectief te beheren en trainen medewerkers. Het helpt de deelnemers leren over voortgezet onderwijs, opleidingen, mentoring, verwerven van vaardigheden, performance management, en andere manieren die organisaties vaardigheden van hun medewerkers kunnen verbeteren; het kan ook onderwerpen als loopbaanontwikkeling en tevredenheid van de medewerkers op te nemen. Cursussen kunnen omvatten alles uit de psychologie aan het oplossen van conflicten.

Veel kennis en vaardigheden kunnen worden ontwikkeld in een van deze programma's.Studenten zijn vaak in staat om hun communicatie, kritisch denken, en interpersoonlijke vaardigheden te stimuleren; ze kunnen ook leren hoe ze effectiever leerkrachten en opvoeders te worden. De verworven via één van deze programma's informatie zal meestal blijken waardevol in een toekomstige carrière.

Degenen die willen de ontwikkeling van menselijke hulpbronnen te bestuderen moet er zeker van om financiële onderzoeken alvorens te beslissen in te schrijven voor een bepaald programma. De kosten van het behalen van een diploma kan sterk verschillen van instelling tot instelling.

Een aantal van de carrière mogelijkheden staan ​​open voor degenen die een graad in de ontwikkeling van menselijk kapitaal te voltooien. Veel studenten gaan naar consultants of analisten geworden, het helpen van bedrijven leren hoe ze hun HR-programma's te verbeteren; anderen kiezen om direct te werken voor een gekozen organisatie om de werknemers te helpen. Afgestudeerden kunnen opvoeders, leraren, trainers, of mentoren geworden, en in sommige gevallen kunnen zij in staat op te stijgen naar managementfuncties.

Als u denkt dat u wilt genieten van het bestuderen van de ontwikkeling van human resources, kunnen wij u helpen een geweldig programma te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.