Keystone logo

3 BA Opleidingen in Technische studies Industriële techniek 2024

Filters

Filters

 • BA
 • Technische studies
 • Industriële techniek
Vakgebieden
 • Technische studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BA Opleidingen in Technische studies Industriële techniek

  Een BA of Bachelor of Arts, is vaak de eerste stap die studenten nemen in de richting van het bereiken van hun carrière dromen. Met een sterke educatieve achtergrond, afgestudeerden met deze mate vinden dat ze klaar zijn om te verhuizen naar de arbeidsmarkt of doorgaan met hun studie in de richting van een graduaat. Afhankelijk van het gebied dat een student hoopt te voeren, kan hij of zij willen zorgvuldig de verdiensten van voortzetting van het programma.

  Wat is een BA in Industrial Management? Hoewel veel van dit programma zal zich richten op basic engineering, zal er ook enige nadruk op team management. Klassen kunnen zijn gebieden van studie, zoals strategische resource management, onderzoek en ontwikkeling, internationale logistiek en leiderschapsvaardigheden. Bij blootstelling aan een aantal onderwerpen kan de houder ook verwacht om aan een verscheidenheid van verschillende activiteiten. Laboratoriumwerk bijvoorbeeld worden verwacht dat sommige klassen vergezellen.

  Studenten die dit programma te voltooien zijn over het algemeen goed voorbereid met fijn geslepen technische vaardigheden, praktische management vaardigheden en het vermogen om te communiceren op een mondiaal niveau. Deze opleiding biedt afgestudeerden een veilige voet om banen in aanverwante gebieden en in een groot aantal zakelijke omgevingen na te streven.

  Toegang tot een Bachelor of Arts in Industrial Management programma staat open voor studenten op mondiaal niveau. De mate duurt meestal ongeveer vier jaar te voltooien, maar de prijs van deelname zal variëren van een grote deal tussen scholen, vooral omdat ze cross country lijnen. Krijg accurate informatie over collegegeld en de daarmee samenhangende kosten door rechtstreeks contact op scholen.

  Na het afstuderen, mensen vinden dat ze worden voorbereid voor een loopbaan in management posities met veel verschillende titels. Afhankelijk van de specifieke focus van hun studie kunnen afgestudeerden banen in de biotechnologie, geneeskunde, of de regering, onder andere opties.Carrière kan worden gevonden als project managers, supply chain managers of business controllers. Deze bachelor's degree opent de deur naar vele verschillende banen op een internationaal niveau.

  Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een carrière in het management met een industrie aandacht zijn, kan dit de richting voor uw onderwijs. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.