Keystone logo

25 BA Opleidingen in Business Studies Bedrijfsmanagement Internationaal Bedrijfsmanagement 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Business Studies
  • Bedrijfsmanagement
  • Internationaal Bedrijfsmanagement
Vakgebieden
  • Business Studies (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Business Studies Bedrijfsmanagement Internationaal Bedrijfsmanagement

Alvorens uit te gaan en het krijgen van een full-time baan, veel studenten te investeren in het verkrijgen van een bachelor's degree. Deze graden zijn bedoeld om studenten te voorzien van benodigde professionele vaardigheden en hen voor te bereiden om te gaan naar een professionele diploma te behalen.

Wat is een BA in International Business Management? Deze graad is ideaal voor studenten die een belang hebben in het werken met wereldwijde zakelijke markten. Hoewel studenten core-business gerelateerde kennis zal ontwikkelen, zullen ze ook gespecialiseerde cursussen in verband met het internationale bedrijfsleven. Zo kunnen studenten lessen nemen over de financiering van bedrijven, actuele thema's in het internationale bedrijfsleven management, marketing communicatie, consumentengedrag, ondernemingsrecht, en vergelijkende landenstudies.

Studenten die hun bachelor degree in International Business Management te voltooien zal de vaardigheden en kennis die nodig is om te slagen in deze industrie.Zij kunnen ook vinden dat meer werkgebonden mogelijkheden zijn beschikbaar voor hen en dat hun verdiencapaciteit kracht is sterk toegenomen. Daarnaast zullen de studenten bereid zijn om hun onderwijs te bevorderen door het inschrijven in een MBA-programma.

Hoewel de meeste studenten nemen vier jaar hun bachelordiploma te voltooien, wat pas drie jaar. Dit kan van invloed zijn hoeveel het kost om dit soort graad in aanvulling op de school die werd bijgewoond en hoeveel collegegeld is bij die instelling te verkrijgen.

Afgestudeerden met een bachelor in de internationale business management kan werken in executive assisteren, makelaars, douane, werving en verkoop op internationaal niveau. Hoewel er veel banen beschikbaar zijn voor internationale business management afgestudeerden, velen gaan werken als internationale marketing directeuren, financiële controleurs, en multinationale business managers.Anderen krijgen een positie als business development director, internationale buitenlandse politiek adviseur, internationale training manager, of een douane en handel manager.

Er zijn vele internationale business management programma's beschikbaar voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een bachelor's degree in dit gebied. Voor meer informatie over deze programma's te verwerven, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.