Keystone logo

9 BA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Internationale betrekkingen Internationale Betrekkingen 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Sociale Wetenschappen
  • Internationale betrekkingen
  • Internationale Betrekkingen
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Internationale betrekkingen Internationale Betrekkingen

De Bachelor of Arts, of BA, is een academische prestatie erkend over de hele wereld. Eén van de twee graden paden meest voorkomende bachelor's (de andere is de Bachelor of Science), wordt de BA vaak bereikt na ongeveer vier jaar nauwe studie van een bepaald gebied of de industrie.

Precies wat is een BA in International Affairs? Deze uitgebreide studie kan in het algemeen in vier jaar worden afgerond, en geeft studenten de educatieve stichting die ze nodig hebben om te slagen in een carrière die verband houden met de internationale openbare orde. Gemeenschappelijke ruimtes van beoordeling zijn onder internationaal conflict, vreemde talen, internationale communicatie, ethiek, filosofie, en de sociale en natuurwetenschappen. Studenten moeten verwachten ook cursussen met betrekking tot technologie, computer wetenschap, cultuur en internationale politieke economie, onder andere aanverwante gebieden.

Graad houders Bachelor's vinden vaak dat ze gekwalificeerd zijn voor het hoger-betalende, hogere prestige-posities dan die binnen hun vakgebied, zonder graden. Zij hebben ook de educatieve stichting die nodig zijn om terug te keren naar school en na te streven graad aanwijzing een master's, indien gewenst.

Collegegeld kosten fluctueren van de ene Bachelor of Arts in International Affairs programma naar het volgende op basis van factoren zoals natuurlijk populariteit, waar het programma wordt aangeboden, en of de lessen online of op de campus worden bijgewoond. Studenten overweegt het bijwonen van een bepaalde school moeten controleren met bekentenissen kantoor van de school voor inschrijving bijzonderheden.

Degenen die daadwerkelijk zet de BA in International Affairs zijn voorbereid voor een scala aan lonende carrière over de hele wereld. Velen vinden van betaald werk binnen de internationale organisaties van het bedrijfsleven, terwijl anderen in de diplomatie en de overheid werken.Graad ontvangers vele internationale zaken bachelor's werk als journalisten, beleid analisten of Foreign Service rollen. Anderen terug naar school om een ​​meer geavanceerde graad, waarna ze vaak werken als onderwijzers, advocaten, ambtenaren of wereldwijde strategen na te streven.

Die op zoek zijn om hun onderwijs te bevorderen en de oprichting van een mooie carrière in internationale zaken worden aangemoedigd om de vele wetenschappelijke mogelijkheden die momenteel beschikbaar zijn over de hele wereld te verkennen met behulp van onze database. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.