Keystone logo

12 BA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Internationale Communicatie 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Communicatie
  • Internationale Communicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Internationale Communicatie

De Bachelor of Arts, of BA, is een prestatie die kan worden behaald na ongeveer vier jaar van cursussen. Dit educatieve referentie kan helpen positie afgestudeerden om verder te gaan naar meer geavanceerde niveaus van leren, zoals de MA en PhD. Degenen die het programma af te kunnen ook genieten van de carrière stabiliteit die wordt geleverd met het zijn in de vraag.

Wat is een BA in International Business Communication? Deze graad geeft studenten de inzichten en professionele communicatie vaardigheden die hen in staat stellen om deel te nemen in de wereld van het bedrijfsleven op mondiaal niveau. Degenen die met succes het programma compleet werken vaak in carrières die een uitgebreide reis of in het buitenland werk te betrekken. Sommige van de cursussen die kunnen worden genomen door degenen nastreven van deze belangrijke omvatten internationale business finance, principes van marketing, en vergelijkende economische systemen.

Een bachelor's degree in internationale zakelijke communicatie wordt vaak uitgevoerd door degenen die willen deelnemen aan het bevorderen van de verschijnselen van de globalisering door te werken met zakelijke leiders uit de hele wereld. Dit veld van de studie kunnen studenten aan een verscheidenheid van vaardigheden, waaronder communicatie, organisatie, zakelijk schrijven, en het oplossen van problemen te ontwikkelen.

De kosten van het krijgen van dit soort bachelor's degree is afhankelijk van de instelling waar de referentie wordt nagestreefd. Voor nauwkeurige informatie over kosten, moet de student contact opnemen met hun school naar keuze.

Degenen die met succes een BA verkrijgen in International Business Communication kan zich die werkzaam zijn in een van de vele carrières. Sommige van die carrière onder meer interculturele adviseur, HR-manager, en internationale betrekkingen manager.Terwijl veel afgestudeerden beginnen werken in het lagere niveau van een organisatie, velen tevoren via hun carrière om posities die uitgebreide internationale reizen te betrekken. Naarmate meer bedrijven zijn de intensivering van deelname aan de mondiale markt, zijn dergelijke banen groeien in de vraag.

Deze graad kan bereikt worden door het bijwonen van een traditionele on-campus cursussen of naar school gaan online. Als je klaar om te beginnen werken aan je diploma in internationale communicatie zijn, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.