Keystone logo

5 BA Opleidingen in Ontwerpstudies Kostuumontwerp 2024

Filters

Filters

 • BA
 • Ontwerpstudies
 • Kostuumontwerp
Vakgebieden
 • Ontwerpstudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  BA Opleidingen in Ontwerpstudies Kostuumontwerp

  Een Bachelor of Arts is typisch een van vier jaar, geesteswetenschappen-gerichte programma dat afgestudeerden breder inzetbaar te maken en hen voor te bereiden voor verdere vooruitgang in hun carrière door middel van het hoger onderwijs. De mate richt zich op het ontwikkelen van een goed afgerond kennisbasis en biedt gespecialiseerde leren in een gekozen gebied van concentratie.

  Wat is een BA in Costume Design? Deze graad is een goed geschikt voor degenen die hebben een passie voor zowel het ontwerp kleding en de podiumkunsten. Door het proces van het invullen van dit programma leren leerlingen werken met professionals zoals acteurs, make-up artiesten en bestuurders tijdens het maken van kostuums voor verschillende soorten optredens. Studenten nemen meestal cursussen in tailoring, tekenen en ontwerpen met het oog op de vereisten voor deze opleiding te voltooien. Het verloop van de studie kan ook praktische ervaring in het veld en de ontwikkeling van een ontwerp portfolio.

  Het verkrijgen van dit diploma kan toestaan ​​afgestudeerden om een ​​belang in het theater als in film of televisie te streven. Studenten kunnen samenwerken en probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om hun aanpak in reactie op de professionele feedback te passen krijgen.

  De verkrijgingskosten deze mate afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de mate waarin studenten voor plaatsing op campus of in het veld. Collegegeld varieert sterk van de ene school naar de andere, en aspirant-studenten moeten hier rekening mee houden bij het selecteren van een programma.

  Een BA in Costume Design kunnen studenten voor een loopbaan binnen en buiten de podiumkunsten te bereiden. Afgestudeerden kunnen hun weg omhoog werken vanuit garderobe assistente aan het hoofd kostuum ontwerper, of ze kunnen hun opgedane kennis toe te passen in aanverwante gebieden. Daarnaast kunnen zij een hogere studie voort te zetten met het oog op experts in hun vakgebied en om les te geven op universitair niveau of het werk in een loopbaan als onderzoeker of een museum curatoren.

  Omdat dit diploma vereist praktijkervaring, kunnen sommige cursussen worden verplicht te worden ingevuld op de campus; Sommige online onderzoek is ook mogelijk. Als u denkt dat dit het juiste gebied voor u kunnen zijn, beginnen met uw zoektocht naar een programma vandaag. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.