Keystone logo

61 BA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Sociale Wetenschappen
  • Maatschappelijk Werk
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (61)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk

Studenten verdienen een Bachelor of Arts-diploma door het voltooien van drie tot vier jaar cursussen in een vrije kunsten of wetenschap onderwerp. Deze undergraduate-graad bereidt studenten voor op gespecialiseerde loopbanen of aanverwant hoger onderwijs. Studenten met een passie voor sociale wetenschappen en anderen helpen, worden vaak aangetrokken door de BA in sociaal werk.

Wat is een BA in sociaal werk? Deze graad gaat dieper in op menselijk gedrag en psychologie, maar de algemene cursussen houden een bredere focus op sociale omgevingen, diversiteit, sociaaleconomische kwesties, ethiek, sociale voorzieningen en sociaal beleid. Studenten leren ook over onderzoeksstandaarden en -methodologie. De graad bereidt studenten uiteindelijk voor op het analyseren van moderne sociale kwesties en ze op verschillende manieren aan te pakken, zoals het vormgeven van het overheidsbeleid, het helpen van individuen door middel van privépraktijken of het uitvoeren van onderzoek om kennis over wijdverspreide problemen te verbeteren.

Deze graad rust studenten met relevante theoretische kennis en praktische vaardigheden in onderzoek, analyse en communicatie. Na het afstuderen, zijn studenten gekwalificeerd om hoger onderwijs te volgen in de sociale wetenschappen of aanverwante gebieden. Studenten kunnen ook direct overstappen naar lonende banen waarin ze het leven van anderen verbeteren.

De kosten in verband met het verdienen van een BA in sociaal werk variëren per instelling. De cursusstructuur en -regio hebben vaak een grote invloed op de totale studiekosten, wat het essentieel maakt voor studenten om programmaopties en -uitgaven bij meerdere instellingen te vergelijken.

Een persoon met een BA in sociaal werk kan kiezen uit verschillende loopbaantracks. Afgestudeerden werken mogelijk rechtstreeks samen met kansarme mensen door diensten te verlenen zoals counseling of crisisinterventie. Afgestudeerden kunnen ook samenwerken met overheidsinstanties, non-profitorganisaties of particuliere bedrijven om het overheidsbeleid te verbeteren of gemeenschapskwesties aan te pakken, zoals criminaliteit en armoede. Andere afgestudeerden kiezen om banen of hoger onderwijs na te streven in aanverwante gebieden, zoals het openbaar bestuur.

Voor veel mensen is het verdienen van een bacheloropleiding online een meer gewenste optie dan het behalen van een diploma in een traditionele omgeving. Online graden bieden flexibiliteit en economische besparingen. Gelukkig bieden veel instellingen de BA in Sociaal Werk aan als een online opleiding. Om een ​​programma dat u interesseert te vinden en toe te passen, zoekt u hieronder naar uw programma en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.