Keystone logo

22 BA Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketingmanagement 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Marketingmanagement
Vakgebieden
  • Marketingstudies (22)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketingmanagement

Een Bachelor of Arts graad kan een krachtig hulpmiddel zijn. Vooral in de huidige arbeidsmarkt, met een vier-jarige opleiding wordt steeds gemeengoed. Als zodanig is een vier-jarige opleiding steeds belangrijker als een noodzakelijke middelen voor het vastzetten van een kwaliteit toekomst en carrière.

Wat is een BA in Marketing Management? Zoals de naam al aangeeft, is het een graad dat mensen leert hoe u belangrijke aspecten met betrekking tot het beheren van marketing projecten te behandelen. Er wordt geleerd hoe goed bestuderen en de huidige markt, alsmede effectieve marketing principes en de beste manieren om deze toe te passen analyseren. Zodra mensen compleet dit programma, zullen zij volledig kunnen ontwikkelen en implementeren van succesvolle marketing plannen om te helpen stimuleren de verdere groei en ontwikkeling van diverse bedrijven.

Er zijn een aantal verschillende aspecten het marketing proces en marketing management omvat alle van hen.Daarom, degenen die dit programma te voltooien zijn bereid om een ​​verscheidenheid aan taken met betrekking tot marketing, die opent het veld werk en maakt ze veelzijdig werknemers vervullen.

Een BA in Marketing Management kan variëren in kosten, afhankelijk van een aantal factoren. Sommige van de meest voorkomende medewerkers onder meer de fysieke locatie van de school, het gemiddelde kosten van het bijwonen van deze instelling en of je online of op campus onderzoeken.

Personen die deze graad te voltooien kan het gamma van mogelijke carrière keuzes te verkennen. Veel mensen blijven binnen het veld en kies een marketing baan, zoals een marketing coördinator, analist of manager. Andere kiezen voor verschillende marketing mogelijkheden, aangezien de vaardigheden zijn overdraagbaar. Die het invoeren van een marketing positie kan low- verwachten mid-level management posities, afhankelijk van ervaring. Met de noodzaak van marketing en business management binnen alle sectoren, de vooruitzichten voor deze carrière is zeer helder.

Als u een talent voor het beheer van projecten en zijn interessant in marketing, kan een BA in Marketing Management een uitstekende keuze voor u zijn. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.