Keystone logo

1 BA Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketingmanagement in Mishawaka, Verenigde Staten voor 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Verenigde Staten
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Marketingmanagement
Vakgebieden
  • Marketingstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

BA Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketingmanagement

Mishawaka bijnaam "The Princess City" is gelegen langs de rivier de St Joseph, Indiana, VS. Beutter park, Battel Park, Shiojiri stad en de Beiger Mansion zijn enkele moeite waard het bezoeken van plaatsen in de stad. Samen met moderne subject de stad staat bekend om de faciliteiten hoger onderwijs op het gebied van evangelische christelijke Liberal Arts.

Een marketing management programma is ideaal voor degenen die willen leren over de manier waarop marketing activiteiten en middelen worden beheerd. Studenten kunnen leren hoe je effectieve strategieën op maat voor specifieke bedrijven en hoe leiderschap technieken kunnen worden toegepast om een ​​team van marketing professionals te leiden creëren.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.