Keystone logo

70 BA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Media en Communicatie 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Media en Communicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (70)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Media en Communicatie

Een Bachelor of Arts is een bachelordiploma op een van de vele gebieden die verband houden met vrije kunsten en sociale wetenschappen. Voor studenten die ervoor kiezen om postgraduaatsgraden te blijven behalen, is dit slechts de eerste stap op weg naar het voltooien van een vrijzinnig kunstonderwijs. Een Bachelors of Arts kan echter zeer waardevol zijn omdat het belangrijke concepten introduceert en studenten vertrouwd maakt met het lezen van wetenschappelijke artikelen en hun ideeën duidelijk schriftelijk uiteenzet.

Degenen die willen weten wat een BA in media en communicatie is, moeten eerst het brede scala aan onderwerpen begrijpen die door de opleiding worden behandeld. Deze bacheloropleiding richt zich op de rol die media spelen in de wereld, zowel nationaal als internationaal. Een aantal media-indelingen zijn vaak opgenomen in de opleiding, waaronder uitgezonden nieuws, massacommunicatie, mediatheorie en filmstudies.

Een BA in Media en Communicatie geeft studenten een grondig inzicht in de manier waarop media de moderne wereld vormen. Het stelt hen in staat om soorten media zoals commercials en reality-televisie te verkennen die invloedrijk en interessant zijn, maar die niet vaak veel wetenschappelijke aandacht krijgen.

De kosten van een bachelor in media en communicatie variëren afhankelijk van welke school je volgt. Deze opleidingen duren over het algemeen tussen de drie en vijf jaar om te voltooien, dus de kosten moeten dienovereenkomstig worden berekend.

Afgestudeerden met een BA in Media en Communicatie kunnen ervoor kiezen om zich te richten op het gebied van reclame, media-ontwikkeling of sociale wetenschappen. Velen kiezen ervoor om postdoctorale graden te behalen die hen in staat stellen hun studie voort te zetten, zich verder specialiserend in hun gekozen mediagebied.

Veel respectabele instellingen laten studenten toe om via online afstandsonderwijs een BA in Media en Communicatie online te volgen. Dit is een geweldige manier voor mensen met een druk schema of die ver van hun voorkeursinstelling wonen om hun diploma te halen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.