Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Bachelors of Arts  (BA) in Mediamanagement 2023

6 BA Opleidingen in Mediamanagement 2023

Overzicht

Een Bachelor of Arts is een upper-niveau certificering dat de voltooiing van undergraduate studie in een bepaald gebied aangeeft. Programma's duren meestal van drie naar vier jaar, hoewel sommige wetenschappers kan eindigen in een kortere periode van tijd. Afgestudeerden zijn vaak bereid zijn om werk te vinden of te verplaatsen naar hogere niveaus van het onderwijs.

Wat is een BA in Media Management? Een media management programma richt zich op de verschillende vormen van reclame media en hoe ze effectief te gebruiken. Marketing is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf, en studenten zullen leren waarom. De cursussen omvatten onderwerpen als internet marketing, ondernemerschap, marktonderzoek en de basisprincipes van finance. Na afronding van het programma, zal afgestudeerden gedrag en denken klant te begrijpen. Ze zullen ook leren hoe je een marketing campagne benaderen vanuit een holistisch perspectief.

Een BA in Media Management geeft u de bouwstenen van een succesvolle carrière in de reclame en marketing.U krijgt de kans om op hoog niveau interpersoonlijke vaardigheden, analytisch denkvermogen en creatieve probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Deze veelzijdige graad kan veel carrièremogelijkheden te bieden.

De kosten van de BA zal afhangen van uw school van keuze evenals hoe u deelneemt aan het programma. Kortere programma's kunnen intens zijn, maar je kunt besparen op de totale kosten. Bovendien, studenten vaak kiezen voor online cursussen om de kosten laag te houden. Het is een goed idee om contact op met de specifieke scholen over vergoedingen.

Met een graad in de media management, bent u voorbereid voor een verscheidenheid van reclame en verkoop-gerelateerde posities. U kunt het werk managen van een merk en het imago of het doen van marktonderzoek op een bepaalde sector van de algemene bevolking te vinden. Als u niet geïnteresseerd bent in een product rechtstreeks bevorderen, kunt u werken met een adviesbureau of een pr-bureau te vinden. Zelfs de lokale en nationale politici gebruik media management experts.

Voor studenten in afgelegen locaties, kan online lessen geven u een grotere toegang tot het educatieve programma van uw keuze. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Mediamanagement
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat