Keystone logo

62 BA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Geestelijke studie 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Geestelijke studie
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (62)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Geestelijke studie

Een BA of Bachelor of Arts, meestal gericht op de vrije kunsten, psychologie en filosofie. Het verdienen van een bachelor's degree geeft studenten de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid van onderwerpen door middel van vereiste algemene opleidingen verkennen evenals gespecialiseerd in een vakgebied.

Wat is een BA in het ministerie? Een undergraduate opleiding in de bediening wordt meestal gevonden op een religieuze universiteit. Studenten leren over theologie, ethiek, en hoe te werken met anderen in een kerk omgeving. Een bachelor's degree geeft studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op hun persoonlijke geestelijke groei en het leren over hoe je raad anderen in het geloof. Op het gebied van bediening, zijn er verschillende specialisaties kan verkennen. Een BA in de bediening kan leiden tot een meer gerichte studie in gezinsbegeleiding, pastoraal leiderschap, of religieuze ministerie van Onderwijs.

Deze programma's leren studenten over hun geloof en hoe het te delen met anderen.Afgestudeerden kunnen baat hebben bij het vinden van een carrière met religieuze instellingen of bij het starten van een organisatie. Vele voordelen komen van de mogelijkheid om gewoon te helpen anderen goedheid in het leven te vinden.

De kosten van het verkrijgen van een bachelor in de bediening is afhankelijk van de school u bijwonen. Typisch, een BA duurt drie tot vijf jaar in beslag voor een full-time student. Vraag uw educatief programma voor specifieke informatie over collegegeld tarieven.

Het verdienen van een bachelor's degree in de bediening kan leiden tot voortgezet onderwijs door middel van een Master's en zelfs een doctoraat programma voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een kerk pastor. Ontvangers van een BA in de bediening kan meestal werken in een kerk of religieuze instelling. Job mogelijkheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de kerk administratie, de jeugd leiderschap, of menselijke diensten professionals. Door middel van deze functies, kunt u in staat om te coachen en te stimuleren kerkleden om te groeien als individuen en door hun geloof.

Met het toenemende aantal online educatieve programma's, is het makkelijker dan ooit om tijd te maken voor school. Drukke werkende professionals kunnen hun bachelor diploma online te verdienen op hun eigen schema. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.