Keystone logo

0 BA Opleidingen in Mode Mode-Business Mode Management 2024

Filters

Filters

 • BA
 • Mode
 • Mode-Business
Vakgebieden
 • Mode (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

  Clear filters

  Popular degree type

  BA Opleidingen in Mode Mode-Business Mode Management

  Studenten kunnen hun eerste stappen zetten in het hoger onderwijs en de loopbaan door het behalen van een Bachelor of Arts (BA) diploma. Deze drie- tot vijfjarige programma's omvatten verschillende majors in de vrije kunsten en wetenschappen, die ze combineren met bredere curricula voor een afgeronde opleiding.

  Wat is een BA in Fashion Management? Deze major bevindt zich op het kruispunt van creatief ontwerp en bedrijfsleven en is voor studenten die geïnteresseerd zijn in mode maar ook managementrollen nastreven. De cursussen bevatten materiaal over zakelijke en marketingpraktijken - bedrijfsorganisatie, boekhouding en consumentenanalyse - evenals modevormgeving zelf en kwesties die uniek zijn voor de branche. Scouting voor opkomende trends en talent en het voorspellen van nieuwe mode is ook belangrijk. Daarnaast werken studenten vaak aan groepsprojecten in modeontwerp.

  Werken aan een BA in Fashion Management helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden bij het plannen en plannen van projecten, terwijl je samenwerkt met en coördineert met andere experts. Studenten ontwikkelen ook een creatieve en esthetische visie en leren analyseren en anticiperen op trends in de markt, met name met betrekking tot nieuwe mode.

  Alvorens een BA in Fashion Management aan te vragen, moeten studenten weten welke kosten ze moeten verwachten. Samen met de collegegeldkosten voor ongeveer vier jaar studie, kunnen extra materialen nodig zijn, en voor het verkrijgen van kost en inwoning of zelfs het aanvragen van een vergoeding kunnen kosten verbonden zijn. Raadpleeg de toelatingsbureaus voor meer informatie.

  Met een BA in Fashion Management en mogelijk vervolgonderwijs hebben afgestudeerden een voorsprong in de mode-industrie. Stylisten en modeontwerpers ontwikkelen het product, en visual merchandisers en retailmanagers maken de verkoop compleet, terwijl PR-functionarissen een rol spelen bij het maken van het imago van het merk. Buiten de modebedrijven kunnen potentiële banen bestaan ​​uit tijdschriftjournalisten die verslag uitbrengen over de industrie of make-upartiesten en eventmanagers voor live uitvoeringen.

  Veel hogescholen gericht op het bedrijfsleven of de kunst hebben programma's waarmee studenten een BA in Fashion Management kunnen behalen. Online programma's zijn ongebruikelijk, maar informatie over beschikbare opties is eenvoudig te vinden. Om je voor te bereiden voor de toepassing, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.