Keystone logo

12 BA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Multimedia 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Multimedia
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Multimedia

De bachelor niveau van de studie is een uitstekende gelegenheid voor studenten om de grondbeginselen van hun vak te leren. Dit zal hen voor te bereiden op een entry-level baan waar ze meer ervaring kunnen krijgen. Als alternatief kunt u een meester 's graad te verdienen na zijn afstuderen aan een kapitein van een bepaald gebied te worden en beginnen gespecialiseerd.

Wat is een BA in Multimedia? Multimedia integreert veel verschillende soorten kunst, waaronder audio, video, animatie, 3D-modellering, beeldvorming, interactiviteit en tekst. Multimedia studenten studeren aan veel of al deze kunstvormen te creëren in een professionele omgeving. De cursussen worden meestal verdeeld over theoretische en praktische studies. Het is ook gebruikelijk voor studenten aan het management en technologie te bestuderen, naast het ontwerp en de productie, waardoor afgestudeerden aan het werk in de media creatie of een manager positie.

Er zijn weinig paden die meer direct leiden tot marketing dan de schepping van de media zelf.Door inzicht te krijgen in elke vorm van media, studenten profiteren van een all-inclusive set van vaardigheden en kennis, zodat ze zullen worden voorbereid op vrijwel elk gebied.

Net als de meeste bacheloropleidingen, de kosten van het nemen van een multimedia programma varieert nogal, afhankelijk van de school, het programma, de duur van de studie en het land dat u kiest. Je moet er zeker om gedegen onderzoek te doen voordat u zich inschrijft om ervoor te zorgen u een optie die werkt met uw behoeften.

Terwijl de meeste multimedia afgestudeerden ofwel werken in media creatie of het beheren van kunstenaars, zijn er nog veel verschillende opties voor je carrière. U kunt besluiten om een ​​studio te sluiten en te werken onder een klein team van kunstenaars of u kunt werken in de marketing afdeling van grotere bedrijven. U kunt er ook voor kiezen om te gaan in freelance en maak uw eigen studio zelfstandig werken. Daarnaast kunt u werken in het onderwijs.

Als u klaar bent op het gebied van multimedia in te voeren zijn, beginnen met het onderzoeken van een programma dat werkt voor u vandaag.Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.