Keystone logo

36 BA Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekindustrie 2024

Filters

Filters

  • BA
  • Podiumkunsten
  • Muziek
  • Muziekindustrie
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (36)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BA Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekindustrie

Een bachelor's degree is een steeds belangrijker mate voor iedereen te hebben. Werkgevers vaak op zoek naar kandidaten die het hoger onderwijs op dit niveau hebben afgerond. Zelfs als je het aanvragen van een baan die niet direct correleren met je grote, kan een bachelor's degree alleen vaak voelt u een sterke kandidaat.

Wat is een BA in Music Business? Met dit diploma, studenten leren hoe je een muzikant of muziek groep succesvol te beheren. Ze kunnen ook leren hoe ze zichzelf effectief te beheren als ze onafhankelijk zijn muzikanten die net beginnen in de industrie. Muziek business studenten nemen cursussen in verband met auteursrechten, publiciteit, marketing en distributie. Veel programma's laten de studenten om hun voeten nat in de industrie te krijgen, zelfs tijdens hun tijd als studenten. Dit stelt hen voor succes bij het afstuderen en neem het op klanten van hun eigen.

Het verkrijgen van een bachelor's degree in de muziek business biedt vele voordelen.Studenten leren vaardigheden die hen kunnen helpen in alle gebieden van professionele leven, zoals hoe je een leider te zijn, het beheer van de financiën en goed samenwerken met anderen. Afgestudeerden kunnen ook een voorsprong op kandidaten zonder undergraduate graden, zelfs als ze uiteindelijk niet het nastreven van de muziek business.

De kosten van een graad in de muziek business varieert per instelling. Als u overweegt het nastreven van deze belangrijke, is het het beste met de afdeling financiële hulp van de school u geïnteresseerd bent om de meest geïnformeerd besluit te nemen je te spreken.

Er zijn veel carrièremogelijkheden voor degenen die afstuderen met een muziek business graad. Common carrières zijn public relations, zijnde verkoop en distributie vertegenwoordiger, en kunstenaar management. U kunt ook een tourmanager, een muziek-journalist of een social media marketeer, onder andere carrière opties. Of je muziek business bij afstuderen na te streven, zult u waardevolle vaardigheden met betrekking tot zelfbeschikking en sterke communicatie.

Veel scholen bieden zowel online als in-person opleidingen voor muziek business. U kunt ook een instelling buiten uw eigen land te kiezen. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.